|
Et - Tavuk - Balık kategorisinde açılmış olan Izgarada Badem Soslu Barbunya Balığı Nasıl Yapılır ? konusu , ...
| LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
14.01.2013, 12:31 | #1 (permalink) |
Root Administrator | Izgarada Badem Soslu Barbunya Balığı Nasıl Yapılır ? Izgarada Soslu Barbunya Malzemeler: * 4 adet barbunya * 3 çorba kaşığı zeytinyağı * 1 adet limon suyu * maydanoz sos için; * 1 adet soğan * 18-20 adet badem * 2 çorba kaşığı zeytinyağı * 4 adet domates * 5-6 diş sarımsak * 1 adet limon suyu * kırmızıbiber * tuz Badem Soslu Barbunya Izgara Yapılışı: 1. Balıklar temizlenip, zeytinyağlı limon suyunda 1-2 saat bekletilir. 2. Bir tavada soğan yağda kavrulur. Kavrulan soğanlar bir kaseye alınıp, içerisine badem, sarımsak ve domates katılır. Üzerine biraz zeytinyağı eklenip püre kıvamına getirilir. 3. Hazırlanan sosun üzerine kırmızıbiber, tuz, maydanoz ve limon suyu ilave edilir. 4. Servis tabağına alınan balığın yanma hazırlanan sos konulup, servis yapılır. |
Yukarı'daki Konuyu Aşağıdaki Sosyal Ağlarda Paylaşabilirsiniz. |
| |
Forum hakkında | Kullanılan sistem hakkında |
| SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc. |