|
Et - Tavuk - Balık kategorisinde açılmış olan Fırında Çinekop Pilaki Nasıl Yapılır ? konusu , ...
| LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
14.01.2013, 12:49 | #1 (permalink) |
Root Administrator | Fırında Çinekop Pilaki Nasıl Yapılır ? Çinekop Pilaki için Malzemeler: * 8 adet orta boy çinekop * 2 adet soğan * 2 adet havuç * 3 diş sarımsak * 2 adet patates * 1 adet kereviz * 2 adet domates * 6 çorba kaşığı sıvıyağ * 1 çorba kaşığı salça * tuz * 2 su bardağı sıcak su Çinekop Pilaki Yapılışı: 1. Çinekoplar iyice temizlenip yıkandıktan sonra hafifçe yağlanmış bir tepsiye dizilir. 2. Sarımsaklar dövülür, havuçlar ve soğanlar küp küp doğranır. Sıvıyağ tavada ısıtıldıktan sonra soğan, havuç ve sarımsaklar sotelenir. 3. Patates, domates ve kerevizler küp küp doğranır ve tavaya ekleyip sotelemeye devam edilir. 4. Salça, tuz ve sıcak su eklenip 5 dakika pişirilir. 5. Bu karışım tepsideki çinekoplarm üzerine dökülür ve yayılır. Önceden ısıttığınız 200°Cli fırında yarım saat kadar pişirilir. |
Yukarı'daki Konuyu Aşağıdaki Sosyal Ağlarda Paylaşabilirsiniz. |
| |
Forum hakkında | Kullanılan sistem hakkında |
| SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc. |