|
Et - Tavuk - Balık kategorisinde açılmış olan Tereyağlı Dil Balığı Tarifi konusu , ...
| LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
19.01.2013, 21:42 | #1 (permalink) |
Root Administrator | Tereyağlı Dil Balığı Tarifi Tereyağlı Dil Balığı Malzemeleri: * 750 gr dil balığı * 1 adet limon suyu * 1/2 su bardağı baharatlı un ( baharat olarak içine tuz, karabiber, hindistan cevizi) * 8 çorba kaşığı tereyağı * 1 adet dilimlenmiş limon * maydanoz Tereyağlı Dil Balığı Yapılışı: 1. Dilbalığı filetolarının üzerine limon suyu serpilip, 5 dakika dinlendirilir. 2. Balık filetoları kurulanıp, baharatlı una bulanır. 3. 6 çorba kaşığı tereyağı tavada eritilip, yağ kızınca balıklar kızartılır. 4. Kalan 2 çorba kaşığı tereyağı ve 1 çorba kaşığı limon suyu bir tavada eritilir. Karışım servis tabağmdaki balık filetolarının üzerine dökülür. 5. Limon dilimleri ve maydanoz ile süslenip, sıcak servis yapılır. Etiketler: Tereyağlı balık nasıl yapılır?, Dil balığı yapılışı, Balık yemekleri |
Yukarı'daki Konuyu Aşağıdaki Sosyal Ağlarda Paylaşabilirsiniz. |
| |
Forum hakkında | Kullanılan sistem hakkında |
| SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc. |