|
Et - Tavuk - Balık kategorisinde açılmış olan Sütlü Levrek Yapılışı konusu , ...
| LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
27.06.2013, 10:44 | #1 (permalink) |
Root Administrator | Sütlü Levrek Yapılışı Sütlü Levrek Yapılışı SÜTLÜ LEVREK Malzemeler 1 kg. levrek, 2 su bardağı süt, 150 gr. taze kaşar rendesi, 3 çorba kaşığı un, 125 gr. katıyağ, sirke, tuz, karabiber Yapılışı Levrekleri, 1 kaşık sirke ile tuzlu suda haşlayıp, deri ve kılçıklarını ayıklayın. Kısık ateşte, unu eritilmiş yağa azar azar karıştırarak katıp, pembeleştirin. Sütle tuzunu ilave edip muhallebi kıvamına getirin ve peynirin yarısını katıp karıştırın. Isıya dayanaklı bir cam kaba sosun 1/3 ünü boca edip üzerine balıkları yayın ve sosun geri kalan kısmını da üstüne boca edin. 180 derece fırında yarım saat tutup, üstüne kalan peyniri de serpin ve peynirler eriyinceye kadar pişirin. |
Yukarı'daki Konuyu Aşağıdaki Sosyal Ağlarda Paylaşabilirsiniz. |
| |
Forum hakkında | Kullanılan sistem hakkında |
| SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc. |