Fırında Patatesli ve Tereyağlı Alabalık Fırında Patatesli ve Tereyağlı Alabalık Malzemeler 3 adet alabalık 2-3 adet patates Tereyağı Tuz, kekik, karabiber [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Hazırlanışı Balıkları güzelce yıkayın. Uzunlamasına ortadan ikiye ayırın ya da isteğe göre bütün olarak da kullanabilirsiniz. Balıkları tepsiye dizin. İnce halkalar halinde doğramış olduğunuz patatesleri balıkların aralarına yerleştirin. Patateslerin ve balıkların üzerine fındık büyüklüğünde parçalar halinde tereyağlarını koyup üzerine hafif tuz, karabiber ve kekik serpip fırına verin. |
Saat: 11:14 |
Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.