|
Et - Tavuk - Balık kategorisinde açılmış olan Rokalı Yengeç Salatası konusu , ...
| LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
16.07.2013, 11:53 | #1 (permalink) |
Root Administrator | Rokalı Yengeç Salatası Rokalı Yengeç Salatası Rokalı Yengeç Salatası Malzemeleri: 4 adet temizlenmiş taze yengeç 1 adet küçük kırmızıbiber çekirdekleri çıkarılmış ve ince doğranmış 1 adet küçük kırmızı soğan ince doğranmış 2 yemek kaşığı süzülmüş kapari 2 yemek kaşığı kıyılmış taze kişniş 2 limonun suyu ve rendelenmiş kabuğu Tabasco sosu Tuz ve çekilmiş karabiber Limon kabuğu şeritleri süsleme için Roka salatası için 40 g roka yaprağı 2 yemek kaşığı ayçiçeğiyağı 1 yemek kaşığı taze misket limonu suyu Rokalı Yengeç Salatası Yapılışı: Beyaz ve esmer yengeç etini kırmızıbiberi soğanı kapariyi ve kişnişi bir kaseye alıp üzerine limon kabuğunu ve suyunu ilave edin ve karışması için hafifçe harmanlayın. Damak tadınıza göre birkaç damla Tabasco sosu ekleyip biraz tuz biber serpin. Roka yapraklarını yıkayıp kağıt havlu üzerinde kurutun ve dört tabağa dağıtın. Yağı ve misket limonu suyunu bir kasede karıştırın. Yengeç salatasını roka yaprakları üzerine yerleştirip limon kabuğu şeritleriyle servis edin. |
Yukarı'daki Konuyu Aşağıdaki Sosyal Ağlarda Paylaşabilirsiniz. |
| |
Forum hakkında | Kullanılan sistem hakkında |
| SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc. |