|
Et - Tavuk - Balık kategorisinde açılmış olan Yağlı Palamut Pilaki konusu , ...
| LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
16.07.2013, 11:58 | #1 (permalink) |
Root Administrator | Yağlı Palamut Pilaki Yağlı Palamut Pilaki Malzemeler 1 kg palamut 3 patates 2 domates 2 sogan 2 yesil biber 2 dis sarimsak 1-2 defne yapragi 1 limon 1 kahve fincani zeytinyagi 5-6 dal maydanoz tuz karabiber 1 su bardagi salcali su Yapilisi 1- Firin tepsisine patatesler soyularak enine dilimlenip koyulur. Ustune temizlenip dilimlenmis baliklar dilimlenmis biberlerdogranmis sogan dogranmis domates ve defne yapragi tuz karabiber sarimsak konur. 2- 1 bardak salcali su ilave ederek orta hararetli firinda sebzeler yumusayincaya kadar pisirilir. 3- Ustune limon suyu ******* ve maydanoz dilimleri konulup servis yapilir. |
Yukarı'daki Konuyu Aşağıdaki Sosyal Ağlarda Paylaşabilirsiniz. |
| |
Forum hakkında | Kullanılan sistem hakkında |
| SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc. |