|
Et - Tavuk - Balık kategorisinde açılmış olan Kelle Dürüm konusu , ...
| LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
19.07.2013, 16:51 | #1 (permalink) |
Isınan Üye
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Kelle Dürüm • 1 Adet koyun kellesi • 4 Adet lavaş ekmeği • 2 Adet domates • 2 Adet kuru soğan • Tuz, kekik,kimyon # 1 Adet koyun kellesi çok iyi haşlanır. (Hazır haşlanmış da satın alınabilir.) soğutulur. # Bütün etleri ayıklanır ve kendi cinsine göre ayrılır. (yanak, göz, dil, damak gibi) # Lavaş ekmeği ortadan ikiye kesilir. # İçine her türden dilimlenmiş parçalar konur, üzerine, halka domates, halka soğan eklenip, tuz, kekik, kimyon serpilir. # Lavaş ekmeği dürüm şeklinde katlanır, servis yapılır. Not: Kelle dürüm, "söğüş" adında İzmir'in sokak yemeğidir. |
Yukarı'daki Konuyu Aşağıdaki Sosyal Ağlarda Paylaşabilirsiniz. |
| |
Forum hakkında | Kullanılan sistem hakkında |
| SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc. |