|
Et - Tavuk - Balık kategorisinde açılmış olan Kolay Palamut Pilaki Tarifi konusu , ...
| LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
05.11.2013, 00:53 | #1 (permalink) |
Root Administrator | Kolay Palamut Pilaki Tarifi Kolay Palamut Pilaki Tarifi Hazırlanma : 25 dk Pişirme : 30 dk Malzemeler - 3 Adet Defne Yaprağı - 3 Adet Domates - 1 Çay kaşığı Kimyon - 3 Adet Kuru Soğan - 1 Adet Limon - 1 Demet Maydanoz - 2 Adet Palamut - 3 Diş Sarımsak - 1 Su bardağı Su - 1 Tatlı kaşığı Toz Şeker - 1 Çay bardağı Zeytinyağı - Kararında Tane Karabiber, Tuz Hazırlanışı Soğanları halka halka, sarımsakları ince doğrayın ve zeytinyağında hafif soteleyin. Soğanlar hafif yumuşarken, takoz kesilmiş palamutları ekleyin ve her iki tarafını da biraz ateşte döndürün. Kabukları soyulmuş ve halka şeklinde kesilmiş domatesleri de tuz, karabiber, toz kimyon, şeker ve defne yapraklarıyla birlikte tencereye ekleyin. Maydanozu, sap kısımlarını bağlayıp, bir bardak su ile birlikte onları da tencereye ekleyin. Orta-kısık ateşte 30 dakika ağzı kapalı pişirin, ılık ya da soğuk olarak servis edin, servis ederken maydanoz sapı demetini çıkartmayı unutmayın. |
Yukarı'daki Konuyu Aşağıdaki Sosyal Ağlarda Paylaşabilirsiniz. |
| |
Forum hakkında | Kullanılan sistem hakkında |
| SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc. |