|
Et - Tavuk - Balık kategorisinde açılmış olan Fırında Bonfile Nasıl Yapılır konusu , ...
| LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
13.01.2014, 17:25 | #1 (permalink) |
Süper Üye | Fırında Bonfile Nasıl Yapılır Fırında Bonfile Nasıl Yapılır Malzemeler 1 bütün bonfile (temizlenmiş 1.5-2 kg) 5 diş sarımsak 1 yemek kaşığı hardal 2 yemek kaşığı zeytinyağı 1 çay kaşığı tuz 2 yemek kaşığı tane biber Hardal-Mantar Sos İçin: 1 yemek kaşığı tereyağı 2 yemek kaşığı un 300 ml krema 100 ml süt 100 ml et suyu (bulyon ile hazırlanabilir) 2 yemek kaşığı hardal 1 tatlı kaşığı köri 1 tatlı kaşığı taze çekilmiş karabiber 1 tatlı kaşığı kuru kekik 2 tutam tuz ½ kg mantar 1 tatlı kaşığı tereyağı ½ limon suyu Hazırlanışı: Sarımsakları bonfilenin çeşitli yerlerine ufak kesikler açarak yerleştirin. Kalan malzemeyi karıştırarak bonfileye sürün.180 derece ısıtılmış fırında 25-30 dakika pişirin. Bu sürede bonfilenin iki ucu pişkin, ortası az pişmiş olacaktır. İyi pişmiş istenirse 30-40 dakika daha pişirilmelidir. Mantarları dilimleyin, 1 kaşık tereyağı, ½ limon suyu ile soteleyin. Sos tenceresinde tereyağını eritin, un ilave edin ve 2 dakika kavurun. Süt ilave edin, 2 dakika yumurta çırpıcağı ile çırparak pişirin. Krema, et suyu ve kalan tüm malzemeyi ekleyin, birkaç dakika çırpmaya devam ederek pişirin. Sotelenmiş mantarları ilave edin. |
Yukarı'daki Konuyu Aşağıdaki Sosyal Ağlarda Paylaşabilirsiniz. |
| |
Forum hakkında | Kullanılan sistem hakkında |
| SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc. |