|
Et - Tavuk - Balık kategorisinde açılmış olan Somon Külbastı Yemeği Tarifi konusu , ...
| LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
17.01.2014, 12:29 | #1 (permalink) |
Özel Üye | Somon Külbastı Yemeği Tarifi Malzemeler: 800 gram taze somon balığı Sos için: 4 çorba kaşığı tereyağı 2 çorba kaşığı küçük doğranmış mantar 2 çorba kaşığı renkli biber 250 gram ıspanak Yarım su bardağı beyaz şarap 1 çorba kaşığı kuru üzüm 200 ml krema, tuz, karabiber Somon Külbastı Yapılışı: Mantar ve renkli biberleri tereyağında soteleyin. Krema ve şarap ilave edin. Suyunu yarı yarıya çektirin. Somonları ızgarada pişirin. Ispanağı az yağla soteleyin. Biberli malzemeyi ve üzümü ilave edin. Servis için ıspanağı tabağa alın. Üzerine somonu koyun ve sosu gezdirin. Dilerseniz yanında patates püresi ile birlikte servis yapın. Patates püresi: Patates püresi için patatesleri haşlayıp ezin. Kıvam alıncaya kadar, süt ilavesiyle tereyağında çevirin. |
Yukarı'daki Konuyu Aşağıdaki Sosyal Ağlarda Paylaşabilirsiniz. |
| |
Forum hakkında | Kullanılan sistem hakkında |
| SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc. |