|
Et - Tavuk - Balık kategorisinde açılmış olan Tantuni nasıl yapılır? konusu , ...
| LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
02.03.2014, 22:32 | #1 (permalink) |
| Tantuni nasıl yapılır? Tantuni nasıl yapılır? Malzemeler Yarım kilo dana biftek Kimyon Kekik Yapılışı Yarım kilo et keskin bir bıçak yardımı ile çok ince kıyılır. Yapışmaz ya da demir bir yüzeyli tava hafifçe yağlandıktan sonra tavanın büyüklüğüne göre et iki parçaya bölünür ve kızdırılan tavaya her seferinde bir miktar et koyulup devamlı karıştırılarak harlı ateşte 5 dakika kavrulur. Etlerin tamamı pişirildikten sonra içerisine pul biber, kimyon, kekik ve tuz serpilip servis edilir. Afiyet olsun…
__________________ |
Yukarı'daki Konuyu Aşağıdaki Sosyal Ağlarda Paylaşabilirsiniz. |
| |
Forum hakkında | Kullanılan sistem hakkında |
| SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc. |