Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Ev ve Dekorasyon (https://www.forumaski.com/ev-ve-dekorasyon/)
-   -   Sandalye Minderi Nasıl Kullanılır? (https://www.forumaski.com/ev-ve-dekorasyon/155463-sandalye-minderi-nasil-kullanilir.html)

DeRDeST 31.05.2015 17:08

Sandalye Minderi Nasıl Kullanılır?
 
Sandalye Minderi Nasıl Kullanılır?

sandalye minderi, sandalye minderi kullanımı, sandalye minderi nasıl kullanılır

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Sadece evlerin mutfaklarındaki yeriyle bilinmeyen sandalyeler aynı zamanda yaz günlerinin balkon keyfinde de baş rol oyuncusudur. “Sandalye muhabbeti” bile bilinen ve kullanılan bir terim olarak hayatımızdadır.

Sandalyeleri gün içine bu kadar sık kullanıyorken onlardan maksimum derecede faydalanabilmek, uzun süreli oturabilmek için en pratik yöntem minder kullanımıdır.

Sandalye minderi nasıl kullanılır?

Sandalyeler için düşünülüp tasarlanmış minderler oldukça çeşitlilik göstermektedir. Gerek renk gerek model gerek dokusunda kullanılan malzeme olarak sandalye minderlerini sınıflandırmak mümkündür.

Sandalyelerinizi kullandığınız mekana göre sandalye minderi seçmelisiniz. Şöyle ki eğer sandalyeniz açık havadaysa ( balkonda, bahçede, avuz başında ya da terasta ) o zaman hava şartlarına dayanıklı malzemeden yapılmış sandalye minderi seçmenizde fayda var. Aksi halde kısa zamanda yıprandıklarını ve kullanılmaz olduklarını görürsünüz.

Balkon ya da bahçe sandalyelerinize minder seçerken çamaşır makinesinde yıkanma özelliği olan minderler seçin. Bu sayede dışarıda kullandığınız minderler sık yıkama istediği için sizi zorlamayacaktır ve istediğiniz zaman yıkayabileceksiniz.

Açık hava için seçtiğiniz sandalye minderlerinde fazla koyu renklere kaçmamalısınız. Bunun yerine daha açık ve güneşten hemen solmayan renkler tercih edin. Mutfak sandalyeleri için minder seçerken pamuk kumaşlardan tercih edebileceğiniz gibi deri minderler de kullanabilirsiniz. Pamuk dokulu minderler terletmeyeceği için çok sağlıklıdır. Mutfaklar için kirlenmeye karşı pratik bir kullanım sunan muşamba kaplı minderler bulunmakla birlikte bu minder türleri özellikle yaz aylarında kısa kollu ya da kısa paçalı bir kıyafette teninize değeceği için sizi rahatsız edecektir.

İç mekanda kullanacağınız sandalye için minder seçimi yapıyorsanız sadece oturduğunuz kısımda değil aynı zamanda dayandığınız kısımda da minder olmasına özen gösterin. Bu sayede sandalyede uzun otursanız bile rahat edersiniz.

Sandalye minderleriniz sandalyelere sabitlenme özelliğinde olmalı. Çıt çıt şeklinde ya da bağlamalı modeller her oturduğunda kaymayacak ve sizi rahatsız etmeyecektir.

Minderleri dekoratif amaçlı kullanmak istiyorsanız daha ince modellerden ve arkalığı olmayanlarından tercih edebilirsiniz.


Saat: 09:41

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.