Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Ev ve Dekorasyon (https://www.forumaski.com/ev-ve-dekorasyon/)
-   -   Balkonda Sandalye Nasıl Kullanılır? (https://www.forumaski.com/ev-ve-dekorasyon/156052-balkonda-sandalye-nasil-kullanilir.html)

DeRDeST 03.06.2015 18:38

Balkonda Sandalye Nasıl Kullanılır?
 
Balkonda Sandalye Nasıl Kullanılır?

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Evlerin nefes almasını sağlayan yerleri olarak baş tacı ettiğiniz balkonlar bazen sadece nefes almak için birkaç dakikalığına kullandığınız mekanlardır, bazen de oturup kahvaltı yapabildiğiniz bir piknik alanına dönebilir.

Balkonlarda keyifli ve rahat vakitler geçirebilmek için ortamın buna uygun olması şartı vardır. Minder, sandalye seçimi balkonlarda konfor oluşturmanın ilk basamağını oluşturur.

Balkonunuza sandalye seçerken neleri göz önünde bulundurmalısınız?

Balkonlarınız için sandalye seçiminde ilk yapmanız gereken balkonunuzun durumunu göz önünde bulundurmaktır. Örneğin balkonunuz açık ve yağmura, çamura açıksa sandalye seçiminiz buna göre olmalıdır. Ya da balkonunuzu camekanla kapayarak yağmurdan etkilenmesini önlediyseniz daha rahat ve özgür seçimler yapabilirsiniz.

Balkonlar için plastik sandalyeden bambu oturma gruplarına kadar birçok seçim şansınız bulunuyor.

Balkon keyfi için en basit ve ucuz tercihiniz plastik sandalye ve masa takımıdır. Eğer balkonunuz açıksa ve kış aylarında balkonda kullandığınız eşyaları kaldırmak için ekstra bir yeriniz yoksa plastik masa ve sandalyeler yaz kış balkonunuzda kalabilir. Ancak plastik sandalyeler oturmak için pek konforlu sayılmaz. Üzerlerine renkli birer minder, bu minderlere uyumlu bir de masa örtüsü alarak balkonunuza sevimli bir hava katabilirsiniz.

Bambu masa ve sandalyeler balkonlar için oldukça şık birer alternatiftir. Beyaz, hardal, kahve, siyah gibi renk seçenekleriyle balkonlarınızda çok hoş dekorasyonlar yapmanız mümkündür. Ancak bambu yağmur, çamur gibi kötü hava koşullarından korunmalıdır. Bunun için camekanla kapalı balkonlarda kullanılması tavsiye edilen bir balkon ürünüdür.

Balkonunuz için başka bir alternatif de rattan sandalye ve masalardır. Rattan mobilya ürünleri, dört mevsim güvenle kullanılma özelliğine sahiptir. Bu ürünler ıslandığında çürümeyen, güneş ışıklarına dayanıklı, ekstra bakım gerektirmeyen ürünlerdir. Sadece basit bir fırçayla fırçalamak yoluyla temizleyebilirsiniz. Ayrıca rattan masa ve sandalyenizin renginden sıkılırsanız istediğiniz zaman kendiniz boyayabilirsiniz.

Balkonunuz genişse sandalye yerine ahşap ya da bambu malzemeden yapılmış koltuklar tercih edebilirsiniz. Bunlar balkonlarınızda daha uzun süre konforlu şekilde oturmanızı hem de keyifli dakikalar geçirmenizi sağlar. Seçtiğiniz renkle uyumlu bir minder seti ve masa örtüsüyle iç açan hoş kombinler yaratabilirsiniz.


Saat: 16:51

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.