Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Ev ve Dekorasyon (https://www.forumaski.com/ev-ve-dekorasyon/)
-   -   Akasya Ağacı Mobilyaların Bakımı (https://www.forumaski.com/ev-ve-dekorasyon/156196-akasya-agaci-mobilyalarin-bakimi.html)

DeRDeST 04.06.2015 14:56

Akasya Ağacı Mobilyaların Bakımı
 
Akasya Ağacı Mobilyaların Bakımı

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Düzgün şekilde bakıldığında ve su geçirmemesini sağlayan işlemler yapıldığında akasya ağacı birçok şeye yıllarca hatta on yıllarca karşı koyar. Akasya ağacınızı güzel görünür şekilde tutmak için gereken biraz bakımı ve zamanı ona ayırın. Ve bahçe avlusunda oturma sezonu bittikten sonra onu bir dahaki bahara kadar su geçirmez bir çatı altına alarak koruyun.

Malzemeler
  • Su geçirmez koruma malzemesi
  • Sıvı deterjan
  • Su
  • Ovalama fırçası
  • Hortum
Talimatlar
  1. Havuz ya da jakuzi yakınlarında olan akasya mobilyanızı haftalık olarak yıkayın. Havuz suyundaki birikmiş klor mobilyanızın üzerindeki su geçirmez tabakayı zamanla eritir.
  2. Mobilyanızı yılda iki kez temizleyin. Bir sabun solüsyonu (1 çay kaşığı bulaşık deterjanını çeyrek kova suya karıştırmak yeterli) ve ovalama fırçası kullanın. İki kez durulayın ve işiniz bittiğinde havlu ile kurulayın.
  3. Mobilyanızı yağmurdan sonra kurutun ve mobilyanıza değen tüm suyu kurutun.
  4. Kullanmadığınız zamanlarda akasya ağacından yapılma mobilyanıza su geçirmez koruyucular yerleştirin. Akasya ağacı ıslaklığa hatta havadaki neme bile duyarlıdır. Mobilya ıslak olduğunda ağaç hücreleri genişler ve bu da mobilyanızın eğilmesine ve şişmesine yol açar.
İpucu ve Uyarılar
  • Akasya ağacından yapılma dış mekan mobilyanızı çimlerden tutabildiğiniz kadar uzak tutun. Toprakla temas, sandalye ve masa ayaklarının erkenden çürümesine sebep olur.


Saat: 22:42

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.