Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Ev ve Dekorasyon (https://www.forumaski.com/ev-ve-dekorasyon/)
-   -   Amerikan Mutfak Dolabı Nasıl Seçilir? (https://www.forumaski.com/ev-ve-dekorasyon/156198-amerikan-mutfak-dolabi-nasil-secilir.html)

DeRDeST 04.06.2015 15:01

Amerikan Mutfak Dolabı Nasıl Seçilir?
 
Amerikan Mutfak Dolabı Nasıl Seçilir?

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Amerikan mutfaklar ada mutfak olarak kullanılabilen, geniş ve ferah ortamların vazgeçilmezi yeni tarzlardır. Bu mutfak dekorasyonunda kullanacağınız her parça bütünü tamamlamak için doğru tercihlerle seçilmelidir.

Amerikan mutfak dolapları nasıl seçilmelidir?
  • Amerikan tipi mutfaklar geniş mutfak alanları için uygundur. Bu nedenle Amerikan mutfağınız için seçeceğiniz mutfak dolapları olabildiğince geniş ve iş görür şekilde tasarlanmalıdır.
  • Mutfak dolaplarının en büyük özelliği iyi birer depolama alanı olmalarıdır. Bu amaçla seçeceğiniz mutfak dolaplarınızın iç hacimlerinden haberdar olmadan kesin kara vermeyin.
  • Amerikan mutfaklarda boydan dolap kullanmayı unutmayın. Boydan dolaplar hem bulundukları ortamı şık göstermeye yardımcı olur hem de oldukça kullanışlıdır. Eğer mutfağınızda boydan dolaba yer verirseniz bunu kiler gibi kullanma şansınız da olur.
  • Amerikan mutfak dolabı seçerken dolap yüzeyinde parlak ya da mat tercih size kalmş bir ayrıntıdır. Eğer daha iddialı ve çarpıcı bir mutfak tasarımı planlıyorsanız o zaman parlak dolap yüzeylerine yönelin.
  • Maksimum dolap sayısı için Amerikan mutfağınızın ada bölümünü de dolap olarak kullanabilirsiniz. Bunun için ada bölümünün alt kısmını isterseniz tek çekmeceli, isterseniz çok çekmeceli ya da büyük dolap gözü şeklinde tasarlayabilirsiniz.
  • Amerikan mutfağınızın dolap rengini dekorasyonun bütünüyle uyumlu şekilde belirlemeye çalışın. Unutmayın ki halı ve perde seçimini de belirleyecek olan ağırlıklı olarak dolap rengidir. Işıltı ve ferahlıktan yanaysanız beyaz ya da bu rengin tonlarını terci hedin. Örneğin kırık beyaz, sedef rengi, fildişi rengi gibi.


Saat: 16:56

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.