Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Ev ve Dekorasyon (https://www.forumaski.com/ev-ve-dekorasyon/)
-   -   Feng Shui Nedir Anlamı Nedir ? Feng Shui Ev Dekorasyonu Nasıl Yapılır? (https://www.forumaski.com/ev-ve-dekorasyon/175596-feng-shui-nedir-anlami-nedir-feng-shui-ev-dekorasyonu-nasil-yapilir.html)

EbruLi 27.01.2016 11:33

Feng Shui Nedir Anlamı Nedir ? Feng Shui Ev Dekorasyonu Nasıl Yapılır?
 
Feng Shui Nedir Anlamı Nedir ? Feng Shui Ev Dekorasyonu Nasıl Yapılır?



FENG SHUİ ,EV DEKORASYONU ,FENG SHUİ ,EV DEKORASYONU NASIL YAPILIR, FENG SHUİ NEDİR


[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]


Feng Shui; hayatımıza başarı, sağlık, zenginlik, mutluluk getiren, pozitif şansı ve enerjiyi kendimize çekmemize yardımcı olan bir uygulama sanatıdır. Feng Shui; kişinin yaşamında açmak istediği kapıların anahtarıdır.

Feng Shui’yi uzmanların rehberliğinde hayatınıza sokarak dünya ve içerisindeki her şeyle uyum içinde yaşayabiliriz, enerjilerin bizim tarafımızda olmasını sağlayabiliriz. Feng Shui’de anahtar kelime “UYUM”dur. Bu nedenle çevre ile uyumumuza Feng Shui’nin büyük katkısı vardır.

Örneğin; günlük yaşantınızda bir mağaza, ofis veya ev de farkında olmadan, sıkılmadan saatler geçiriyorsunuz. Fakat bazı mekanlara girdiğinizde; “Ben buradan bir an önce çıkmalıyım!” hissine kapılırsınız. Peki mekanlar arasında bu kadar büyük bir fark nasıl oluşuyor hiç düşündünüz mü? Neden bir mağaza da saatlerce alış veriş yapma hissine kapılırken, diğer bir mağaza ya girmeniz ile çıkmanız bir oluyor?


[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]


İşte Feng Shui tam bu noktada devreye giriyor. Doğru düzenlemelerle yönlendirilmiş mekanlar, doğru titreşimlerle beslenir, istenilen hedefe ulaşır. Ama yanlış seçimlerle dekore edilmiş, hatalı düzenlemelere sahip mekanlar negatif yıkıcı döngünün esiri olur. Olumsuz konumlama nedeniyle azalarak yok olmaya mahkumdurlar.

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Ev, ofis, iş yeri, arazi, bina seçiminden başlayarak Feng Shui Akademisi uzmanlarından yardım almaya başlayabilirsiniz. Kullandığınız tüm mekanlara Feng Shui Akademisi uzmanları ve iç mimar ekibimiz bizzat gelerek incelemeler de bulunuyor, gerekli ölçüm ve planları çıkarıyor, mekanı kullananlar hakkında bilgileri topluyor. Daha tıkanıklık bulunan, olumsuz bölgeler tespit edilerek, mekanın tedavisi başlıyor ve kısa sürede tamamlanıyor. Üstelik bu hizmetlerimizi artık online olarak da Türkiye’nin ve dünyanın her şehrinde uygulayabiliyoruz.

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Feng Shui Ev Dekorasyonu Nasıl Yapılır?

Evinizin hiçbir bölümü dağınık olmamalı, aradığınız her şeye kolaylıkla ulaşabilmelisiniz,

– Evinizin içinde bozuk, kırık gibi eşyalar bulunmamalı (örneğin patlak bir ampul, damlayan musluk, kenarı çatlamasına rağmen çok sevdiğinizden atamadığınız bir vazo ya da bardak gibi eşyalar, işlevini kaybetmiş sadece görüntü olarak duran eşyalar, kapanamayan kapılar ya da dolap kapakları, solmuş bir bitki vs..). Bu eşyaların evinizden çıkartılması veya tamir ettirilmesi gerekir,

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

– Eviniz havasız, kötü kokular içerisinde olmamalı.. Bu nedenle ev her gün havalandırılmalı ve temiz havanın evin içine girmesi sağlanmalı.. Ev havalandırıldıktan sonra kokusunu sevdiğiniz bir tütsüyü de yakabilirsiniz…

– Evin içerisinde iki pencere aynı anda karşılıklı açılmamalı, hem sağlığınız için cereyanda kalmak tehlike yaratabilir hem de enerji akışı çok hızlı olacağından sizi yerinde duramaz hiperaktif bir konuma getirebilir… Bu nedenle pencereleri sırayla açın…

– Sabah uyandıktan sonra evinize ışık girebilmesi için tüm perdeleri açın.. Çünkü gündüz ışığının evinizde yansıması pozitif enerji için çok önemlidir…

– Eviniz her zaman çok temiz olmalı. Lavaboda birikmiş bulaşıklar, temizlenmemiş banyolar kötü enerjinin evinizde dolaşmasına neden olur,

– Ne tür olursa olsun kuru çiçekler bulunmamalı.. (kokulu kuru çiçekler, sevgilinizden aldığınız ve atmaya kıyamadığınız kurumuş bir gül, dekorasyon amaçlı kuru çiçekler vs..) Çünkü çiçek doğada canlı bir varlıktır. Canlı bir varlığın ölüsünü evde bulundurmak enerjiyi negatif etkileyecektir.. (Plastikten ya da başka bir materyalden yapma çiçek kullanılabilir)

– Bir önceki maddede yazdığım sebeplerden dolayı gerçek hayvan postları, kürkler… Bunlar da ölü hayvan yani halk diliyle leş anlamına gelir.. Bu kelimeyi okuduğunuzda yüzünüzü buruşturdunuz değil mi? Neden evinizde tutasınız?

– Evinizde karanlık uzun koridorlar varsa bu kısmı biraz ışıklandırmanız gerekir. Bunun için koridor duvarına sıra sıra aynalar asabilir, hatta koridorun ışığını açık tutabilirsiniz.


Saat: 09:44

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.