Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Forumaski Sözlük (https://www.forumaski.com/forumaski-sozluk/)
-   -   Herkes seni soyluyor sahi mutsuz musun? (https://www.forumaski.com/forumaski-sozluk/166077-herkes-seni-soyluyor-sahi-mutsuz-musun.html)

EbruLi 07.09.2015 00:35

Herkes seni soyluyor sahi mutsuz musun?
 
Herkes seni soyluyor sahi mutsuz musun?
Bir fikret şenes güftesi olan kimler geldi kimler geçti'deki "dostlar seni söylüyor sahi mutsuz musun" dizesine bir gönderme, onun bir versiyonu, ya da yanlış alıntılanmış hali.
herkes mütemadiyen eski sevgiliden bahsetmekte, onun için mutsuz, dalgın, kendini toplayamıyor şimdilerde bir türlü demektedir. terk edilmiş ama unutmamış olan ise biraz merakla, biraz -tahminen kendini sonradan suçlu hissettirecek bir- "oh olsun, beni bırakırsan böyle olur, seni bir tek ben mutlu edebilirdim" tonlamasıyla sormaktadır: "herkes seni söylüyor, sahi mutsuz musun?"
nostaljik popüler kültüre ve de özellikle aranjman ajda pekkan şarkılarına gönül vermiş perihan mağden'in bu sefer iletişim değil de, everest yayınevi'nden çıkmış, radikal'deki yazılarından derleme son kitabının adı aynı zamanda "herkes seni söylüyor sahi mutsuz musun". perihan mağden'i saldırgan ve tepkisel, ama pek çok tespitini yerinde, dilini güzel, yazılarını ilginç ve eğlenceli bulan şahsım için gayet zevkli bir okuma oldu.
perihan'ın bundan önceki derleme yazılarından oluşan kitaplarının adlarının da kapı açık arkanı dön ve çık, hiç bunları kendine dert etmeye değer mi ve de fakat ne yazık ki sokak boştu olduğunu hatırlayalım.

LG-H525 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mavi 21.09.2015 01:10

Cevap: Herkes seni soyluyor sahi mutsuz musun?
 
herkes halinden memnun demek ki
memnun olmayan gelir ;)


Saat: 17:37

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.