Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Forumaski Sözlük (https://www.forumaski.com/forumaski-sozluk/)
-   -   Dropa Taşları ve Dropa İnsanları (https://www.forumaski.com/forumaski-sozluk/65864-dropa-taslari-ve-dropa-insanlari.html)

BlackMarlboro 08.11.2013 21:28

Dropa Taşları ve Dropa İnsanları
 
DROPA TAŞLARI VE DROPA İNSANLARI :
Bu konuda söylenecek çok fazla şey ve bir o kadar da yalanlama var.Fakat son bulgular bu ve bilimsel veriler bu konuyu ilginç yapıyor: 1938'de dr. Chi Pu Te ve ekibi çin'in baian-kara-ula dağlarındaki bazı mağaralarda 12.000 yıllık taş disketler buldu.Çapları 22-27 cm,kalınlıkları 2 cm,üzerlerinde çok küçük yazılar ortaları delik 716 adet disk.
1964 te prof.dr.Tsum Um Nui disklerdeki yazıları kağıda kopyalayarak okudu,ne yazıyordu:uzak bir gezegenden gelen bir uzaylı kabilesi mekiklerinin bozulması yüzünden günümüzden 12 bin yıl kadar önce himalayalar’a iniş yapmak zorunda kalmıştı. dropa kabilesinden gelen uzaylılar mecburen dağların içinde bulunan mağaralara sığındılar. barışçıl olmalarına rağmen o sırada komşu mağaralarda yaşayan ilkel bir insan kabilesi olan hamlar tarafından düşman kabul edilmişlerdi. ham kabilesi üyeleri dropalıları esir alıp bazılarını öldürdü. nui’nin tercümesinden bir pasaj şöyle: “dropalılar bulutların arasından inen ışıklı bir küre içinden yeryüzüne indiler. kadınlar çocuklar ve erkekler olmak üzere bütün dropalılar çevredeki mağaralara sığındılar. insanlar en sonunda dropalıların işaret dilini çözünce niyetlerinin savaş olmadığını anladılar.


Saat: 10:01

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.