Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Fotoğrafçılık (https://www.forumaski.com/fotografcilik/)
-   -   Ücretsiz Photoshop Lightroom 4 Beta sürümü (https://www.forumaski.com/fotografcilik/23439-ucretsiz-photoshop-lightroom-4-beta-surumu.html)

Jaqen 07.01.2013 23:23

Ücretsiz Photoshop Lightroom 4 Beta sürümü
 
[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Adobe, Photoshop Lightroom 4 Beta sürümünü fotoğraf çekmeyi seven profesyonel ve amatör fotoğrafçıların kullanımına sundu. Fotoğraf severler, Lightroom’un Beta sürümüne Adobe.com’dan ücretsiz olarak ulaşılabiliyor.



Adobe, Adobe Photoshop Lightroom 4 Beta sürümünü Windows ve Mac platformları için kullanıcılara sundu. Amatör ve profesyonel fotoğrafçıların dosyalarını hızlı bir şekilde yüklemelerine, yönetmelerine ve sergilemelerine yardımcı olan dijital fotoğrafçılık iş akışı çözümü Lightroom, Adobe Labs üzerinden ücretsiz olarak indirilebiliyor.

Lightroom 4 Beta, 2012 yılı başında beklenen Lightroom 4’ün son sürümünde sunulan yeni özellik ve imkanların ön izlemesi özelliğini taşıyor. Beta sürüm, üstün gölge ve aydınlatma için geliştirilmiş teknolojilere, iyileştirilmiş DSLR video desteğini de içeren genişletilmiş yönetim yeteneklerine ve Lightroom içerisinde güzel fotoğraf kitapları yaratma imkanı sunuyor. Adobe, fotoğrafçıları beta sürümü denemeleri ve Adobe ürün takımına ürün hakkındaki görüşlerini sunmaları konusunda destekliyor.

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Lightroom 4 Beta’daki yeni özellikler

Lightroom 4 Beta, fotoğrafçılık dünyası tarafından yapılan geri bildirimlere paralel olarak, geniş ve yeni beceriler getiren bir yazılım güncellemesi içeriyor. Ürün ile yeni ton ayarlama kontrolleri, etkileyici gölge ve ışık detayları için bütün dinamik aralığının bilgileri elde ediliyor. Lightroom aynı zamanda ses azaltma, hare ve beyaz dengesi ayarlarını da içeren bir dizi ek bölgesel ayarları da sunuyor.

Yeni yerel video desteği; fotoğrafçılara DSLR fotoğraf makinelerinden, doğrult-ve-kaydet özellikli kameralardan ve akıllı telefonlardan kaydedilen video klipler üzerinde oynatma, ayarlama ve kare çıkarma gibi yetenekleri sunuyor. Pek çok standart Lightroom resim ayarlama kontrolü, video dosyalarına da uygulanabiliyor ve bu videolar H.264 dosyası olarak aktarılabiliyor, Flickr veya Facebook üzerinden de yayınlanabiliyor.

Müşterilerine profesyonel kalitede kitaplar tasarlama, yayınlama, tanıtma ve satma imkanı veren, yaratıcı yayınlama ve pazarlama platformu Blurb* işbirliği ile Lightroom 4 Beta sürümü fotoğrafçılara zengin yazı renkleri ile etkileyici fotoğraf kitapları oluşturma imkanı veriyor ve bir dizi kullanımı kolay taslak oluşturuyor. Bunun yanı sıra, yeni kitap modülü içerisindeki Blurb’e ait baskı hizmetine direkt bir bağlantı da sağlıyor. Yeni sezgisel “Harita” modülü fotoğrafları, hali hazırda bir yer etiketi yapıştırılmış şekilde görüntülüyor ve yer etiketi kontrollerinin yanında, fotoğrafçının yaygın olarak bulunduğu konumlara rahat bir ulaşım için, kayıtlı konumları arşivliyor.

“Geliştirme” modülünün internet üzerinden ekranda prova özelliği, fotoğrafçılara resim dosyalarını baskı ve web içeriği en iyi düzeyde görselliğe sahip olacak şekilde, farklı bir renk aralığına ayarlayabilmeleri imkanını sunuyor. Buna ek olarak, kullanıcılar artık resim dosyalarını Lightroom üzerinden, Gmail, Hotmail ve Yahoo! Mail’i de destekleyen bir listeden e-posta hesaplarını seçerek, doğrudan gönderebiliyorlar.

Alıntıdır



Saat: 22:42

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.