Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Galatasaray (https://www.forumaski.com/galatasaray/)
-   -   Carlinhos 'evet' dedi! (https://www.forumaski.com/galatasaray/23685-carlinhos-evet-dedi.html)

CentilmeN 11.01.2013 01:37

Carlinhos 'evet' dedi!
 
Tecrübeli sol bek Carlinhos, "Taffarel ve Melo'nun olduğu yerde oynamaktan büyük mutluluk duyarım. Yeter ki kulübümle anlaşın" açıklaması yaptı.

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Sneijder için önemli adımlar atan G.Saray, bir yandan da defansın solunu doldurmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Hakan Balta ve Çağlar Birinci'nin bir türlü beklentileri verememesi nedeniyle Albert Riera'yı bu bölgede kullanmak zorunda kalan teknik direktör Fatih Terim, yönetime Carlinhos'un ismini verirken, oyuncudan gelen haberler de olumlu yönde..

Geçen sezon Brezilya'nın en iyi sol beki seçilen 25 yaşındaki oyuncu, başta sarı-kırmızılı takıma sıcak bakmamasına karşın, Taffarel'in devreye girmesinin ardından kararını değiştirdi.

Galatasaray'la ilgili başta Taffarel olmak üzere olumlu bilgiler alan Carlinhos, Galatasaray yönetimine, "Taffarel ve Melo'nun olduğu yerde oynamaktan büyük mutluluk duyarım. Yeter ki kulübümle anlaşın" şeklinde mesaj gönderdi. Cimbom'un ilk etapta 3.5 milyon euro teklif ettiği ve şimdi yanıt beklediği öğrenildi. Brezilya ekibinin bunu kabul etmemesi halinde Galatasaray'ın, "4 milyon euro getirirse serbest kalır" maddesini hayata geçireceği bildirildi.



Saat: 01:31

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.