Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Gelinlerin Dünyası (https://www.forumaski.com/gelinlerin-dunyasi/)
-   -   Büyük Bedenliler Nasıl Gelinlik Seçmelidir? (https://www.forumaski.com/gelinlerin-dunyasi/157523-buyuk-bedenliler-nasil-gelinlik-secmelidir.html)

DeRDeST 19.06.2015 20:58

Büyük Bedenliler Nasıl Gelinlik Seçmelidir?
 
Büyük Bedenliler Nasıl Gelinlik Seçmelidir?

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Gelin olmak demek, çocukluğunuzdan bu yana hayal ettiğiniz günün gelmiş olamsı demektir. O gün herşeyin güzel olması en çok arzu ettiğiniz şeydir. Hyailinize adım adım yaklaşıyor olmak heyecan vericidir. O muhteşem günde en özel olan kişi siz olmalısınız. Hayallerinizin gününde hayal ettiğiniz kostümün içinde olmalısınız. Gelinliğinizle göz kamaştırmalısınız. İşte tam bu noktada seçtiğiniz gelinlik haytınızın kararı olur. Çok kapsamlı bir şekilde düşünmelisiniz. Acele etmeden, piyasada bulunan tüm modeller hakkında bilgi sahibi olmalısınız. Hayalini kurduğunuz ve size en çok yakışacak olan gelinliği sizden daha iyi kimse bilemez. Bu yüzden çevrenizden gelecek olan olumlu ya da olumsuz tavsiyeler kulak asmayın. Seçtiğiniz modeli gelinlikçinize anlatın, gelinlikçiniz sizin mutlu olmanız için gereken herşeyi yapacaktır.

Hayatınızın en özel gününde, vücut şeklinize uygun bir gelinlik seçmelisiniz. Eğer büyük bedenli bir gelin adayı iseniz, özellikle dikkat etmelisiniz. Moda dünyası genellikle ince ve zayıf yapılı modellerle çalışıp, o modeller üzerinde gelinlik tasarlarlar. Ancak pek çok kadın bu kriterlere uymayabilir. Bu noktada üzülüp panik olmanıza gerek yoktur. Önemli olan size yakışacak olan en güzel gelinliği bulmanızdır.

Peki, büyük bedenliler nasıl gelinlik seçmelidir ?

Büyük bedenli gelin adaylarının gelinlik seçerken dikkat etmeleri gereken noktalar:


Tek Parça Gelinlikler: Vücut yapınızdaki fazla kilolarınızı gizlemek için tek parça gelinlikleri tercih edebilirsiniz. Tek parça ve sade olan gelinlikler size uygun olacaktır.

Uzun Kollu Gelinlikler: Uzun kollu gelinlikler kollarınızdaki fazla kiloları açığa çıkaracağından, çirkin görüntüler oluşturabilirler. Uzun kollu gelinlikler büyük bedenlilere tavsiye edilen gelinlik türlerinden değildir.

Askılı Gelinlikler: Kalın ya da ince askılı gelinlik modelleri sizin için uygun olan gelinliklerdendir. Kollarını açıkta birakan gelinlikler tercih etmeniz sizi olduğunuzdan daha iyi gösterebilir.

Kabarık Gelinlik Modelleri: Kesinlikle bedeninize uygun olarak seçilmesi gereken bir gelinlik varsa o da kabarık gelinlik modelidir. Büyük bedenli gelin adayları için, kabarık modeller tavsiye edilen gelinlik modelleri arasında değildir. Sizi olduğunuzdan daha iri gösterebileceğinden, olmasını istemediğiniz görüntüler oluşabilir.

Straptez Gelinlik: Bu modeller gelinliği giymek istiyorsanız ve büyük bebenliyseniz, göğüsleriniz küçük olmalıdır. Bu sayede straptez gelinlik tercih edebilirsiniz.

Dar olan gelinlik modellerinden uzak durmalısınız. Belin biraz üstünde başlayan kemerli modelleri tercih edebilirsiniz.


Saat: 09:55

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.