Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Genel Sağlık (https://www.forumaski.com/genel-saglik/)
-   -   Morgellons hastalığı hakkında bilgi, Morgellons hastalığının tedavisi (https://www.forumaski.com/genel-saglik/108496-morgellons-hastaligi-hakkinda-bilgi-morgellons-hastaliginin-tedavisi.html)

SrKn 09.05.2014 15:51

Morgellons hastalığı hakkında bilgi, Morgellons hastalığının tedavisi
 
Morgellons hastalığı hakkında bilgi, Morgellons hastalığının tedavisi

Hastalık türü: Deri bozukluğu

Garip çünkü: Hastalığın gerçekten olup olmadığı hala tartışılıyor

Tedavi: Bilinmiyor

Bazı zamanlar öyle şeyler okursunuz ki gerçek olup olmadığını söyleyemezsiniz. Morgellons rahatsızlığı bunlardan biri, hayal gücünü genişleten bir bozukluk. Bunun nedeni bilinmemektedir. Medikal örgütlerin elinde yetersiz bilgi bulunmaktadır. Bu hastalığı taşıdığını söyleyen kişilerin bu semptomlara sebep olan ortak bir nedeni veya ortak risk faktörü bulunamamıştır. Uzmanların neden şaşkına döndüğü bellidir, çünkü semptomları çok korkunçtur. Morgellons Araştırma merkezi, hastalığın bazı garip semptomları: Deride acıyla beraber yaralanmaların olması, derinin altında böcek yürüyormuş gibi deride hareketlenmelerin olması ,kaşıntı veya ısırıklar ve kas ağrısı olarak tanımlamıştı.

Bu hastalığı yaşayanlar şüphelenenlere sonuna kadar karşı çıkmaktalar. Former Oakland A’nın top atıcısı Billy Koch bu hastalığa sahip olduğunu iddia etTi ve beyzbolu bıraktı. Bir röportajda şunları söyledi: ‘‘Bunun mantıklı bir açıklaması yok, ben bunları görmüyorum. Ben bunların oluşunu izliyorum, biz akıllı insanlarız .’’


Saat: 07:52

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.