Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Genel Sağlık (https://www.forumaski.com/genel-saglik/)
-   -   Dirsek İncinmesi Dirsek Ağrısı (https://www.forumaski.com/genel-saglik/118005-dirsek-incinmesi-dirsek-agrisi.html)

YeşiL6 04.07.2014 12:32

Dirsek İncinmesi Dirsek Ağrısı
 
Dirsek İncinmesi Dirsek Ağrısı

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Dirseğiniz, itme ve çekme hareketleri yapmanızı, ön kolunuzu döndürmenizi sağlayan karmaşık bir eklemdir. Dirsek ağrısına, bir incinme ya da dirsek ekleminizdeki kemiklerin, etrafındaki kasların veya kasları kemiklere tutturan tendonların zorlanması yol açabilir. Dirsek ağrısı, dirsek ekleminin sinir ağından, kan damarlarından ve bağ dokularından kaynaklanan hasara bağlı da olabilir.

Dirseğiniz, itme ve çekme hareketleri yapmanızı, ön kolunuzu döndürmenizi sağlayan karmaşık bir eklemdir. Dirsek ağrısına, bir incinme ya da dirsek ekleminizdeki kemiklerin, etrafındaki kasların veya kasları kemiklere tutturan tendonların zorlanması yol açabilir. Dirsek ağrısı, dirsek ekleminin sinir ağından, kan damarlarından ve bağ dokularından kaynaklanan hasara bağlı da olabilir. Zaman zaman boynunuz, omzunuz ve üst kolunuz, ön kolunuz ve el bileğinizdeki sorunlar, dirsek ağrısıyla sonuçlanabilir.
Dirsek ağrısı genelde ciddi değildir ama dirseğinizi çeşitli şekillerde kullandığınız için, dirsek ağrısı yaşamınızı kesinlikle etkiler.


Saat: 21:55

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.