Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Genel Sağlık (https://www.forumaski.com/genel-saglik/)
-   -   Panik Atak Nedir Nasıl Tedavi Edilir? (https://www.forumaski.com/genel-saglik/136708-panik-atak-nedir-nasil-tedavi-edilir.html)

YeşiL6 31.10.2014 15:28

Panik Atak Nedir Nasıl Tedavi Edilir?
 
Panik Atak Nedir Nasıl Tedavi Edilir?

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Panik Atak durumu bir kaygı bozukluğudur.Konturolsüz korkular ve kaygılar yaşamak panik atak halini tanımlayan belirtilerdir.Kişi ansızın hiçbir neden ve sebeb yokken kendisine zarar geleceğini düşünür fiziksel zarar göreceği korkusuna kapılır ve kendisine acilen müdahale edilmesini hemen bir doktora yada bir hastaneye gitmek ister.Panik atak geçiren kişi nedeni tam bilinmeyen ve anlaşılmayan korkular hisseder.
Panik atak durumundaki kişiler ne olduğunu anlamadıkları durumlarda ortaya çıkabilir.Bazı panik atak durumlarınd akişi ölmek üzere olduğunu kalbinin durduğunu ve öleceğini zanneder.
Panik atak geçiren kişide çok nadirde ols abayılma görülebilir ayrıca bazı panik atak hastalarının kalp kapakçıklarından birinde hafif şekilde çökme tespit eidlmesi olasılığı bulunur.Panik atak durumu yaşıyan kişi bu durumda önce bir dahiliye uzmanına görünmelisiniz daha sonra gerek duyulursa bir psikiyatriste gidilmesi gerekir.


Saat: 03:00

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.