Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Genel Sağlık (https://www.forumaski.com/genel-saglik/)
-   -   Uyurken Duruş Nasıl Düzeltilir? (https://www.forumaski.com/genel-saglik/160314-uyurken-durus-nasil-duzeltilir.html)

DeRDeST 14.07.2015 05:05

Uyurken Duruş Nasıl Düzeltilir?
 
Uyurken Duruş Nasıl Düzeltilir?

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Bunun için, iyi bir yatağa ihtiyacınız var. İyi ve sert bir yatak almak, birincil ve en önemli önlemdir. Bacaklarınız arasına veya altına birkaç ekstra yastık koymak, kalitesiz yataktan kaynaklanan ağrıları ve sancıları önlemeye yardımcı olur.

Sert bir yatak seçin. İçine çöken veya çok yumuşak yataklar omurganızın çok daha fazla eğilmesine yol açar. Sert bir yatak seçerek sırtınızı destekleyebilirsiniz. Alışması birkaç hafta sürse de, size uzun vadede yardımcı olacak iyi bir yatırımdır.

Yüzü koyun yatmak yerine sağ veya sol tarafa dönük yatın. Yüzü koyun yatmak olası en kötü uyuma şeklidir; belinizin içeri doğru eğer ve omurganızın çökmesine neden olabilir. Kalçalarınız birbiri hizasında olacak şekilde yatın.

Omurga eğrisini korumak veya herhangi bir baskı ya da germeden kaçınmak için bacaklarınızın arasına küçük veya orta büyüklükte bir yastık yerleştirin. Yastık düzgün bir şekilde desteklemiyorsa, boynunuzu desteklemek için bir el havlusu kullanın, havluyu çenenizin artına yerleştirin.

Bu yöntem sizde işe yaramıyorsa sırt üstü yatın. Gerekiyorsa başınız için orta boy sert bir yastık kullanın ve boynunuzun altına el havlusu yerleştirin. Başınız çok arkaya doğru veya öne doğru durmamalıdır. Rahat ve doğal bir pozisyon için, dizlerinizin ve alt bacaklarınızın altına orta sertlikte bir yastık yerleştirin.


Saat: 17:56

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.