Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Genel Sağlık (https://www.forumaski.com/genel-saglik/)
-   -   E Vitamini Yağı Yararları Nelerdir? (https://www.forumaski.com/genel-saglik/170526-e-vitamini-yagi-yararlari-nelerdir.html)

YeşiL6 29.10.2015 14:04

E Vitamini Yağı Yararları Nelerdir?
 
E Vitamini Yağı Yararları Nelerdir?

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

E vitamini cilt hücrelerinizi koruyan antioksidanlarla doludur. E vitamininde sizi daha genç gösterecek ve sağlıklı olmanıza yarayacak birçok kullanım şekli vardır.

Saçlar

Şampuanınız ya da saç kreminizin şişesine bakarsanız içindekiler kısmında muhtemelen E vitamini vardır. Çünkü E vitamini saçınız ve kafa deriniz için nemlendiricidir.

Cilt

Saç bakım ürünlerinde olduğu gibi cilt bakım ürünlerinde de muhtemelen E vitamini bulunur. Eğer yoksa içinde E vitamini olan bir cilt bakım ürünü alın. Çünkü E vitamini bol bol nem katarak cildinizi sağlıklı tutar. Aynı zamanda yara izlerini ve kahverengi lekeleri iyileştirebilir. Hamile kadınlara hamilelikten dolayı oluşan çatlakları azaltmak için karınlarına E vitamini içeren bakım ürünleri sürmeleri tavsiye ediliyor.

Tırnaklar

Kütiküllerinize E vitamininden daha iyi gelecek bir şey yoktur. E vitamini kütiküllerinizi nemlendirerek kuru görünmesini ve çatlamasını engeller.


nasilkolay


Saat: 18:43

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.