Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Genel Sağlık (https://www.forumaski.com/genel-saglik/)
-   -   Saçkıran Bitkisel Nasıl Geçer? (https://www.forumaski.com/genel-saglik/177924-sackiran-bitkisel-nasil-gecer.html)

YeşiL6 29.02.2016 12:56

Saçkıran Bitkisel Nasıl Geçer?
 
Saçkıran Bitkisel Nasıl Geçer?

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Saçkıran Nedir?

Saçkıran genellikle saç köklerinde meydana gelen bir rahatsızlıktır saç köklerinde yuvarlak bozuk para boyutunda saç dökülmeleri olur saçların arasında yer yer bu dökülmeler görülebilir. Saçkıran hastalığının değişik türleri vardır bazı türlerinde saçın hepsi dökülürken bazı türlerinde tüm vücutta ki kıllar dökülür.

Bu hastalığa sebep olarak gösterilecek neden birinci sırada bağışıklık sistemi hastalığıdır. Bağışıklık sistemi dediğimiz şey dışarıdan gelen herhangi bir yabancı maddeye karşı mekanizma kurması ve insanı tehdit eden maddeden korumasıdır. Bazı bağışıklık sistemi dışarıdan gelen maddeye karşı olmuyor onunla beraber harekete geçip bağışıklık sistemini çökertmeye çalışıyor saçkıranda bu gruba girer.

Saçkıran Kimlerde Olur?

Saçkıran kadın da veya erkek de olur diye bir ayrım yapamayız çünkü her ikisinde de görülür. Saçkıranın görülme yaşı en çok 10-12 yaşlarda başlıyor buda demek oluyor ki çocuklarda daha sık görülüyor. Saçkıran saç dökülmesinin yanında kirpik kaş sakal dökülmesi de olarak karşımıza çıkar. Diğer aile bireylerinde bu hastalık varsa görülme olasılığı yüksektir bunun için stres sıkıntıdan uzak olmanız gerekiyor. Saçkıran hastalığı bulaşıcı bir hastalık değildir.

SaçKıran Bitkisel Tedavi Yöntemi

Saçkıran rahatsızlığınız varsa bu bitkisel tedavi yöntemleri ile çare bulabilirsiniz özellikle sarımsak iyi gelir ve saçkıran tedavisi için çok etkilidir bu hastalıkta sarımsağı ikiye bölüp saçınızın olmadığı yere saç deriniz kızarasıya ve canınızı acıtmaya başlayasıya kadar sürmeye devam edin. Saçkırana iyi gelen bitkiler arasında zırnık ardıç katran ve vazelin. Bu bitkileri birbirine karıştırıp saçkıran olan yere sürün hepsi bu kadar basit.

Bu bitkisel yöntemleri düzenli olarak kullanın iyi sonuçlar alacaksınız.


Saat: 03:41

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.