Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Genel Sağlık (https://www.forumaski.com/genel-saglik/)
-   -   Çam Çıra Suyunun Faydaları (https://www.forumaski.com/genel-saglik/177925-cam-cira-suyunun-faydalari.html)

YeşiL6 29.02.2016 12:57

Çam Çıra Suyunun Faydaları
 
Çam Çıra Suyunun Faydaları

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Çam Çırasının özellikleri;

Çam ağaçları son dönemlerde TÜBİTAK’ın da yaptığı fizibilite çalışmaları sonucunda sağlık sektörüne kazandırılan en önemli bitkilerin başında gelir. Çam ağacının çırasından elde edilen suyu düzenli kullanılmasının hiçbir yan etkisi olmadığı aksine var olan başta diyabet olmak üzere pek çok hastalığa iyi geldiği söylenmektedir. Bu sonuçlardan yola çıkarak çıra suyunun faydaları saymakla bitmez diye biliriz rahatça. Eğer sizin de diyabet ile ilgili sıkıntılarınız varsa yazımızı sonuna kadar okumanızı şiddetle tavsiye ederiz.

Çam Çırasının Faydaları;

Çam çırasından elde edilen suyun kan şekerini ciddi anlamda düzenlediği uzmanlar tarafından kanıtlandı. Hayvanlar ve insanlar üzerinde yapılan deneylerle şaşırtıcı sonuçlara ulaşan uzmanlar, sağlığa hiçbir şekilde zararı bulunmayan çıra suyunun düzenli olarak tüketilmesinin çıra suyunun faydaları gözlenmesi açısından çok önemli olduğunu vurguluyor. Öncelikle kan şekerinde ciddi düzenlemeler yaparak diyabetin, obezitenin ve obezitenin neden olduğu pek çok hastalığı kökünden çözüyor.

Bu bitkinin konsantresi, çayı veya yağı bulunmamaktadır. Kolay kullanım için hemen açıp içilebilecek bir formda şişelenmiş ve belli başlı aktarlarda satışa sunulmuştur. Yıllarca diyabet ile uğraştınız, obezite yüzünden hayatınızın kalitesi düştü veya başınız kan şekeriniz ile beladaysa mutlaka çıra suyunu deneyin.

Çıra suyunun faydaları sayılamayacak kadar çoktur ve bu sebeple düzenli olarak kullanılmalıdır. Bütün hastalıklarınızdan kurtulmanızı ve sağlıklı günler geçirmenizi temenni ederiz.

Çam Çırası Nerede ve Nasıl Kullanılır?

Bu su çam ağacının çıraya dönüştürülmesinden sonra bir miktar kimyasal işlem ve soğuk sıkım işlemleri kullanılarak çıkarılmaktadır. Uzmanların yaptıkları araştırmalar ve ilk şişeleme işlemlerinden sonra aktarlar ve bu tarz kuruluşlar bu çıra suyunun üretilip şişelenmesinde pay sahibi olabilmek için birbirleriyle yarışmışlardır.

Üretilmesi zor ve zahmetli olduğu için fiyat olarak biraz pahalı olan çıra suyunun faydaları fiyatını göz ardı edebileceğiz kadar fazladır.


Saat: 00:45

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.