Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Genel Sağlık (https://www.forumaski.com/genel-saglik/)
-   -   Alzheimer Hastaları İçin Mucize İçecek (https://www.forumaski.com/genel-saglik/178711-alzheimer-hastalari-icin-mucize-icecek.html)

EbruLi 14.03.2016 09:11

Alzheimer Hastaları İçin Mucize İçecek
 
Alzheimer Hastaları İçin Mucize İçecek


alzheimer , avrupa , avrupa birliği


[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Avrupa Birliği (AB) tarafından maddi destek sağlanan araştırmada, İrlandalı ‘Nutricia Advanced Medical Nutrition’ firması tarafından üretilen içeceğin Alzheimer hastası kişilerde iki yıllık düzenli kullanım sonucunda beyin küçülmesini yüzde 38 oranla durdurduğu ortaya çıktı.


Bunamaya da yardımcı

Avrupa’da yaklaşık 15 TL’ye satılan içeceğin içinde birçok vitamin ve besin bulunuyor. ‘Souvenaid’in orta seviyede zihin bozukluk sorunu yaşayan kişilerde de hafıza gelişimine yardımcı olduğu belirtildi. İçeceğin sadece Alzheimer hastası kişilerde değil, bunama işaretleri görülen kişilerde düzenli olarak içilmesi tavsiye ediliyor.

Eastern Finland Üniversitesi’nden Hillka Soininen, “Elde edilen sonuçlar çok değerli çünkü bu sonuçlar bizi Alzheimer hastalığı üzerindeki besinsel müdahaleleri anlama noktasına daha da yaklaştırıyor. Şu anda Alzheimer’ı teşhis etmede daha iyi durumdayız ancak kabul edilmiş ilaç seçenekleri bulunmadığı için tedavi edemiyoruz” dedi.

İçeceğin içinde Omega 3, E, B, B13 ve C vitaminleri bulunduğu açıklandı. Ayrıca, içecekte karaciğer tarafından üretilen ve anne sütünün içinde bulunan uridin ve et, yumurta ve fındıkta bulunan kolin maddeleri bulunuyor. Bilim insanları, Alzheimer’ı önleyecek bir ilaç eksikliği nedeniyle, birçok vitamin ve besin içeren içeceğin faydalı şekilde kullanılacağını düşünüyor.


Saat: 23:08

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.