Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Genel Sağlık (https://www.forumaski.com/genel-saglik/)
-   -   Frekans Tedavileri (https://www.forumaski.com/genel-saglik/51044-frekans-tedavileri.html)

Jade 03.09.2013 04:26

Frekans Tedavileri
 
Frekans Tedavileri

Frekans Tedavileri
Her madde çevresine ışınım yapar yani madde molekül özelliklerine göre farklı paternlerde frekans yayar. Bu fizikten bildiğimiz bir gerçekliktir.
Her madde vücudumuzu hem kimyasal özellikleriyle hem de frekans olarak adlandıracağım elektriksel özellikleriyle etkiler. Bu etki ilk planda çok güçlü değildir denilebilir ancak siz bir maddeye çok fazla maruz kaldığınızda maddenin elektriksel özelliği de (yani frekansı da) önemli olmaya başlar. Biliyoruz ki maddeler elektriksel özellikleri vücudumuzun enerji sistemini etkiliyor. Özellikle kişi düzenli/sürekli bir şekilde bu madde ile karşılaşıyorsa…
1970’lerde, maddelerin enerjetik özellikleriyle ilgili bilgimiz arttıkça, yeni bir tedavi yönteminin tohumları atıldı. Buna kabaca “frekans tedavileri” ismini vermek mümkün. Frekans tedavilerinde ilacın ya da maddenin kendisi değil “frekansı” yani enerjetik özelliği kullanılıyor. Bu tedavi Almanya’da doğdu, 2006’lara kadar özellikle alerjiler olmak üzere birçok hastalıkta kullanıldı. Şu andaki ana kullanım alanı ise sigara bırakma, alkol bırakma ve en son olarak da karbonhidratlar üzerinden yapılan silme tedavileri…
Biz sigara bırakmak için yaptığımız tedavilerde kişinin içtiği sigarayı kullanıyoruz. Nasıl mı? Kişinin içtiği marka sigarayı kablolarla bir cihaza bağlıyoruz. Cihazın yaptığı şey sigaranın enerjetik paternini okumak ve bu elektriksel paterni vücuttan silebilmek için yeni bir frekans örneğini oluşturmak (Bir frekans paternini silmek için ayna görüntüsünü kullanmak). Yani cihazın bir tarafında kişinin içtiği sigara, diğer tarafında kişinin kendisi… Kişi sadece ellerinde elektrotlar tutuyor. Rahat rahat oturuyor. Herhangi bir şey hissetmiyor. Bir saat sonunda kalkıp evine gidiyor.
İşte sadece bu kısa tedavinin etkisi kişilerin % 96’sında sigara isteğini belirgin ve kalıcı olarak azaltmak. Kliniğimde yaptığım 9000’e yakın tedavinin istatistiksel sonuçlarından bahsediyorum. Kişinin içtiği sigaranın enerjisi vücuttan silindiğinde vücut sigarayı istemiyor. Yanında sigara içildiğinde istek olmuyor, çoğu zaman kişi karşısındakinin sigara içtiğinin farkına bile varmıyor. Kısaca kişi sigaraya karşı nötrleşiyor.
Bu tedaviyi alkol üzerinden kullanmak da mümkün… Alkolle problem yaşayan kişinin isteğini azaltmak için. 3-4 gün aralıklarla yapılan birkaç seans kişinin alkole düşkünlük hâlini ortadan kaldırmak için yeterli.
Bu tedavi 2010’lardan beridir karbonhidratlar üzerinden de kullanılıyor. Unlu-hamur işleri ya da tatlı-şekerli gıdalar üzerinden yapılan frekans silmelerinin etkisi şaşırtıcı. Kişinin yeme isteğinin ve açlık hissinin azalması, yenilen miktarın otomatik olarak düşmesi, vücutta, özellikle göbek bölgesinde olan incelme... Kan şekerinin daha iyi regule olması ve diyetten kaynaklanan şeker düşmelerinin azalması ya da kişi şeker hastası ise kan şeker düzeylerinin normalleşme eğilimine girmesi. Genel enerji düzeyinin artması, vücut ağrılarının azalması…
Kısaca; çocukluktan beri yediğimiz unlu gıdalar ve tatlılar üzerinden yapılan frekans temizliğinin vücutta birçok şeyi aynı anda düzelttiğini görüyoruz.
Dr. Ersal S. Işık
Aile Hekimliği Uzmanı
NEOSANTE Neu.MORA


Saat: 11:04

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.