Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Giyim - Aksesuar (https://www.forumaski.com/giyim-aksesuar/)
-   -   Lacoste Erkek Saat Modelleri (https://www.forumaski.com/giyim-aksesuar/57234-lacoste-erkek-saat-modelleri.html)

Jineps 24.09.2013 13:40

Lacoste Erkek Saat Modelleri
 
Lacoste Erkek Saat Modelleri

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Dünyanın en ünlü markalarından olan, yeşil timsah logosuyla tanınan Lacoste, yine en seçkin en kaliteli ürünleri tüketicilere sunmaya devam ediyor. Erkekler için en önemli aksesuar ürünlerinden olan saatler, bir erkeğin şıklığı açısından oldukça önem taşır. Pek fazla aksesuar alternatifi olmayan beyler için bu nedenle saat seçimi oldukça ince elenip sık dokunarak yapılmaktadır. Bizde bu yazımızda şıklığına düşkün erkekler için Lacoste erkek saat modellerini inceledik. Lacoste imzalı bu yeni saatler kaliteli yapılarının yanı sıra göz alıcı tasarımlarıyla da oldukça dikkat çekiyor. Gün boyu bileğimizde çok işe yarayan bir aksesuar olsada zamanla ağrı yapan kol saatleri, dev firma tarafından kullanıcı memnuniyeti açısından olabildiğince hafif bir şekilde üretilmeye çalışıyor.





Kalite, şık ve dış görünüşüne önem veren erkeklerin giyimlerinde en fazla tercih ettiği markaların arasında yer Lacoste’nin yeni sezon saat modellerine baktığımızda, gün geçtikçe gelişen teknolojiyle birlikte kendini de geliştirdiğini görüyoruz. Her sene daha fazla çeşit sunmakla beraber kalitesini, müşteri memnuniyetini de arttıran Lacoste’nin bu yıl ki saat modelleri de oldukça iddaalı bir şekilde hazırlanmış. Klasik tarzda giyinmeyi seven ya da klasik giyinme zorunluluğu olan erkekler için daha sade, düz ve bir o kadarda şık modeller göze çarparken, spor giyimin rahatlığını kavramış bu tarz giyinmekten haz alan erkekler içinde birbirinden şık, alışagelmiş modellerden farklı tasarımda spor kol saatleri de oldukça beğenilen modeller arasında yer alıyor. Üretilen modellere baktığımızda renk tercihinde daha çok erkeksi renkler olarak bilinen siyah ve gri renkleri ön planda yer alıyor. Ancak spor saat modellerinde beyaz renkte göze çok hoş gelen saatleride bu koleksiyonda bulabilmek mümkün.





Lacoste erkek kol saati fiyatlarına baktığımızda ülkemiz şartlarında normal bir bütçeye sahip aile fertleri için oldukça yüksek olduğunu söylememiz doğru olur. Lacoste kol saati fiyatları 200 TL gibi fiyatlardan başlayarak 1000 ile 1500 TL gibi fiyatlara kadar alıcı bulmakta.


[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]


[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]


[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]


[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]


Saat: 11:35

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.