Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Giyim - Çanta - Ayakkabı (https://www.forumaski.com/giyim-canta-ayakkabi/)
-   -   Kırmızı Nasıl Kombinlenir? (https://www.forumaski.com/giyim-canta-ayakkabi/170475-kirmizi-nasil-kombinlenir.html)

Papatya 28.10.2015 13:52

Kırmızı Nasıl Kombinlenir?
 
Kırmızı Nasıl Kombinlenir?

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Cesaretin rengi kırmızıyı günlük hayatınıza yansıtırken nelere dikkat etmeniz gerektiğini biliyor musunuz? İşte size ipuçları...

Kırmızı giyerek mükemmel görünmenin en önemli adımı cildinizin tonu, göz rengi ve saç rengi ile tam bir uyum içinde olmasıdır. Kırmızı rengin çeşitli tonlarını deneyerek güçlü ve çekici bir görünüm elde edebilirsiniz.

Ten ve saç rengine göre kırmızı kıyafetler nasıl giyilir

- Eğer sarışınsanız ve mavi ya da yeşil gözlere sahipseniz mavi tonlara sahip soluk kırmızı tonlarını seçmelisiniz. Herhangi bir portakal tonundan kaçınmalısınız.
- Siyah veya koyu kahverengi saçlı koyu renk gözlü ve koyu tene sahipseniz mavi tonlara sahip koyu kırmızı renklerini tercih etmelisiniz. Sizler de portakal tonlarından kaçınmalısınız.
- Altın cilt tonuna sahip olanlar ise portakala bakan kırmızıları tercih etmelidir. Bu cilt tonuna sahip olanlar ise mavi bazlı kırmızılardan uzak durmalıdır.
- Küllü sarışın ve beyaz saçlı olanlar mor-kırmızı ve mavi bazda kırmızı tonlarını tercih etmelidir. Portakala bakan kırmızılar sizlere göre değildir.
- Eğer koyu kahverengi veya siyah saçlara sahipseniz ve gözleriniz mavi ya da yeşil ise parlak kırmızı tonları sizde muhteşem görünecektir.
- Koyu sarışın ya da kahverengi saçlara sahipseniz yumuşak ve sessiz kırmızılar tam size göredir.

Kırmızı nasıl kombinlenir

- Kırmızı ve beyazın yanı sıra kırmızı ve siyah en klasik renk kombinasyonlarından biridir. Sizi her zaman harika gösterebilir. Daha iyi bir kombinasyon elde etmek için bu üç rengi kullanarak daha şık ve benzersiz olabilirsiniz.
- İlginç bir sonuç elde etmek için kırmızının çeşitli tonları ile oynayabilirsiniz. Örneğin sıcak fuşya, domates kırmızısı, hafif pembe, derin mor ve mercan kırmızısını kullanabilirsiniz.
- Kırmızı mavi, kırmızı bej veya yeşil gölgeler ile cesur kombinasyonlar yapabilirsiniz.
- Kırmızı baskılı parçalarla da harika görünebilirsiniz. Kırmızı benekli veya çizgili bluz,kırmızı çiçek baskılı bir etek ile harika görünebilirsiniz.


Kırmızı nerede giyilir

İnanılmaz bir renk olan kırmızıyı nerede giymek uygundur bu nokta iyi bilinmelidir. Gece için mükemmel bir renk olan kırmızı arkadaşlarla yürüyüşe çıkarken de kullanılabilir ancak dikkatli davranmalısınız. Ofis için kırmızıyı sıkıcı buluyorsanız eşarp veya kemer gibi aksesuarlarınızda kırmızıyı kullanabilirsiniz. Kırmızı ceket veya kalem etek çok muhteşem durmayabilir bu kıyafetlerinizde daha bastırılmış kırmızı tonlarını tercih etmelisiniz. Açık ve parlak kırmızılardan uzak durmalısınız.
Kırmızı karmaşık kaprisli bir renk olmasına rağmen özgürlük, güven ve seksilik sunan güçlü bir renktir. Gördüğünüz gibi bu cesur renk tonunu bazı noktalara dikkat ederek kullanabilirsiniz. Mutlaka galdırobunuzun bir köşesinde kırmızıya yer vermelisiniz. Kırmızı giymenin yollarını uygulayarak çok çekici ve zarif görünebilirsiniz.







ikRa 28.10.2015 14:20

Cevap: Kırmızı Nasıl Kombinlenir?
 
Kırmızı etek de güzel dürüyor ;)


Saat: 01:23

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.