Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Giyim - Çanta - Ayakkabı (https://www.forumaski.com/giyim-canta-ayakkabi/)
-   -   Yeni Sezonun İç Giyim Modası (https://www.forumaski.com/giyim-canta-ayakkabi/20694-yeni-sezonun-ic-giyim-modasi.html)

Mavi 06.12.2012 04:52

Yeni Sezonun İç Giyim Modası
 
İç Giyim Modası

Kadınlar için dış giyim ne kadar önemliyse iç giyimde bir o kadar önem taşır. Bu sezon iç giyimde de birbirinden şık ve iddialı modeller yer alıyor. Vücut tipinize ve tarzınıza uygun seçeceğiniz iç çamaşırları ile gün boyu rahat olabilirsiniz. Kendinizi çekici ve alımlı hissetmek için gösterişli ve ***** iç çamaşırları giyebilirsiniz. Bu yıl iç giyim markaları oldukça iddialı modellerle dikkat çekiyor. İpek takımlardan polyamidlere kadar birçok model bu sezon göze çarpıyor.

İpek Takımlar
Bu yıl dantelli modellerle farklı kombinasyonlar oluşturan ipek takımlar kendinizi çok rahat ve ***** hissetmenize yardımcı olacak. Rahat bir kullanım sağlayan bu tip modelleri, kendinizi ***** hissetmek istediğiniz zamanlarda tercih edebilirsiniz.


Polyamid Takım
Her zaman rahatlıkla tercih edebileceğiniz, günlük kullanım için ideal olan polyamid takımlar birçok renk ve desen seçeneği ile karşınıza çıkıyor. Polyamid takımlarda bu yıl puantiyeli modeller öne çıkıyor..

***** Takımlar
Bu sezon özel gecelerin tercihi ***** takımlar dantelli, transparan, ve fiyonklu modelleri ile öne çıkıyor. Kırmızı, mor, yeşil ve lacivert renklerinin hâkim olduğu ***** takımlarla çok daha çekici görüneceksiniz.

Naylon Takımlar
Günlük hayatta ve abiye kıyafetlerin içine kullanabileceğiniz naylon takımlar en az polyamid takımlar kadar rahatlık sağlıyor. Bu sezon naylon takımlarda, dantelli, puantiyeli ve birbirinden şık desenli modeller dikkat çekiyor


Saat: 15:05

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.