Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Giyim - Çanta - Ayakkabı (https://www.forumaski.com/giyim-canta-ayakkabi/)
-   -   Kadınlar neden topuklu ayakkabı giyer? (https://www.forumaski.com/giyim-canta-ayakkabi/94869-kadinlar-neden-topuklu-ayakkabi-giyer.html)

Perii 02.03.2014 15:57

Kadınlar neden topuklu ayakkabı giyer?
 
Kadınlar neden topuklu ayakkabı giyer?

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Tak tuk Tak tuk…. Ayakkabı topukları darbuka gibi ritm tutarken kalçalarda bu ritme eşlik eder topuklu ayakkabıda. Biz giyerken öncelikli olarak bunu düşünmeyiz elbette, bu çoğunlukla biz topuklu ayakkabı giyerleri farkedenlerin gözünde canlanandır. Her kadının farklı nedenleri olabilir topuklu giymek için. Kiminin boyu kısadır, kimi düğün nişan vesilesiyle giyer, kimi de ara da bir.
Nedeni ne olursa olsun, hayatında bir kez bile topuklu ayakkabı giymemiş olan ve topuklu ayakkabıdan nefret eden kadınları şiddetle kınıyorum. Hani vardır ya o tipler “Ayy topukluyla hiç rahat edemem, nasıl giyiyorlar?” Asıl sen nasıl kadınsın diyesim geliyor. Ha dini sebeplerden ya da sağlık sorunlarından dolayı giymeyen bayanları saygıyla karşılıyorum elbette ama diğerlerine belediye baksın! Bir kere rahatsız topuklu ayakkabı yoktur, rahat topuklu ayakkabıyı bulamamak vardır. İlla ki iğne topuklu ayağınızın şeklini alt üst eden topuklu giymek gerekmiyor elbette. Doğru topuğu bulursanız, babet giymekten bile daha rahat hissedebilirsiniz. Platform topuk ve dolgu topuklar rahat kategorisindedir. Özellikle yazın giyilen rengarenk dolgu topuklar hem spor hem şık durabiliyor.
Topuklu ayakkabı giymek için de bir çok neden var. İlki, elbette bizi olduğumuzdan uzun göstermesi. Fakat topuk boyunu abartmayıp, sünnetli gibi yürümemek te fayda var tabiki. Çünkü topuklu giydiğinizde rahatsız bile olsanız kuşlar gibi süzülüyor olabilmeniz gerek.
Topuklu ayakkabı sizi olduğunuzdan daha ince gösterebilir. Eh boya çekme olayı olduğu için tabi enden tasarruf ediyoruz.
Çok sıradan bir kıyafetinizi topuklu ayakkabı anında şıklaştırabilir. Tabi renk uyumuna ve tarza dikkat etmek suretiyle.
Ve son olarak topuklu giyince kendimizi daha *****, çekici ve özgüven dolu hissediyoruz. İş ortamında topuklu giydiğim ve giymediğim günlerdeki modum ve çevremdekilerin tavrının aynı olmadığını bir çok kez gözlemledim. Daily Mail’in haberine göre de topuklu ayakkabı üzerine iki araştırma yapılmış. Bir grup kadından hem topuklu hemde babetlerle yürümleri istenip, videoya çekilmiş. İkinci araştırmanın güvenilirliği açısından katılımcıların başları gösterilmeden vücutlarının sadece bir bölümüne ışık verilerek bir grup erkek ve kadınla bu video nun 30 sn yi paylaşılmış. Ve hepsi topuklu ayakkabı giyenlerin daha çekici olduğu yanıtını vermiş. İkinci araştırmada ise başları gözükmeyen ve vücutlarının sadece belli bölümlerine ışık tutulan babet ve topuklularla yürüyen katılımcılardan hangilerinin bayan hangilerinin erkek olduğu sorulmuş. Elbette ki topuklu ayakkabı giyenlerin bayan, babet giyenlerin ise erkek olabileceği söylenmiş. Topuklu ayakkabı giyenlerin daha feminen olduğu çünkü topuklardan dolayı daha kısa adımlar attıkları için vücut ritmlerinin daha hareketli olduğu ilave edilmiş. Bu araştırmaya göre topuklu giyenler topuksuzlardan 4 adım fazla atıyor. Bir rivayete göre de kadının orgazm esnasında ayaklarını topuklu giyer gibi kıvırdığı bu nedenle topuklu giymeyi sevdiği söyleniyor.


alıntıdır.


Saat: 09:17

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.