Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Güney Kore Dizi Tanıtımları (https://www.forumaski.com/guney-kore-dizi-tanitimlari/)
-   -   Legend of the Blue Sea | Güney Kore 2016 Dizi Tanıtımı (https://www.forumaski.com/guney-kore-dizi-tanitimlari/185125-legend-blue-sea-guney-kore-2016-dizi-tanitimi.html)

Jineps 24.08.2016 14:32

Legend of the Blue Sea | Güney Kore 2016 Dizi Tanıtımı
 
Legend of the Blue Sea | Güney Kore 2016 Dizi Tanıtımı

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Yönetmen: Jin Hyeok
[Doctor Stranger, Master's Sun,City Hunter]
Yazar: Park Ji-Eun
[The Producers , You Who Came From the Stars]
Kanal : SBS
Bölüm Sayısı: 20
Yayın Tarihi: Kasım 2016
Yayın Günleri ve Saati: Çarşamba &Perşembe 22:00
Dil: Korece
Ülke: Güney Kore


"Jealousy Incarnate." dizisinin ardından yayınlanacak..

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]


OYUNCULAR

Jun Ji Hyun - Kim Dam Nyeong
Lee Min Ho


KONUSU

Kore'nin ilk tarihi hikaye kitabındaki denizkızı hikayesinden alınan motiflerin mevcut olduğu bir fantastik-romantik dizidir. Joseon dönemindeki bu kitapta, gerçek bir karakter olan Kim Dam Nyeong'un balıkçıların yakaladığı deniz kızlarını ve adamlarını tekrar denize salması anlatılmaktadır.

Karakterleri:


Jun Ji-Hyun dizide, bir denizkızı olan Sim Chung karakterini canlandırmaktadır. Onun karakterinin hayatı zorluklarla doludur.

Lee Min-Ho dizide Joseon zamanında ve şimdiki zamanda yaşayan iki karakter canlandırmaktadır. Joseon zamanında Kim Dam Nyeong’un oğlu olan Kim Moo karakterini canlandırmaktadır. Onun karakteri, bir çok kılığa giren bir dolandırıcıdır. Şimdiki zamanda ise soğukkanlı ve zeki bir dolandırıcı olan Heo Joon-Jae karakterini canlandırmaktadır. Onun karakteri, Sim Chung’un (Jun Ji-Hyun) cazibesine kapılır.

Lee Hee-Joon dizide, bir dolandırıcı olan Jo Nam-Doo karakterini canlandırmaktadır. Onun karakteri, Heo Joon-Jae (Lee Min-Ho) ile yakın arkadaştır.

Shin Won-Ho dizide, elit bir hacker olan Tae-O karakterini canlandırmaktadır. Onun karakteri, Jo Nam-Doo (Lee Hee-Joon) ve Heo Joon-Jae (Lee Min-Ho) ile beraber çalışmaktadır.

Lee Ji-Ho dizide, Heo Joon-Jae’nin (Lee Min-Ho) üvey erkek kardeşi olan Heo Chi-Hyun karakterini canlandırmaktadır. Onun karakteri, soğuk kalpli ve kuralcı birsidir. Joon-Jae evden ayrıldıktan sonra babasına bakabilmek için onun yanında kalır ve çalışır.


Saat: 08:19

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.