Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Güzellik - Moda (https://www.forumaski.com/guzellik-moda/)
-   -   Basenlerdeki Fazlalıklardan Kurtaran Karışım (https://www.forumaski.com/guzellik-moda/163805-basenlerdeki-fazlaliklardan-kurtaran-karisim.html)

Behice 19.08.2015 14:09

Basenlerdeki Fazlalıklardan Kurtaran Karışım
 
Basenlerdeki Fazlalıklardan Kurtaran Karışım

Basenlerdeki Fazlalıklardan Kurtaran Karışım, Basendeki yağları yakmanın püf noktası, yağları yakmanın özel karışımı

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Türk kadınlarının çoğunun sorunu basenlerindeki fazlalıklar... Siz de bu sorundan muzdaripseniz bu doğal karışımı deneyin.

Kilo probleminiz yok ama basenlerinizde fazlalıklar mı var? Aslında bu durumda sizin en büyük kurtarıcınız egzersiz. Bölgesel yağlarınızdan estetik ameliyatlar haricinde başka bir şekilde kurtulabilmeniz mümkün değil.

Eğer böyle bir sorunla karşı karşıyaysanız öncelikle bol su tüketmeli, beslenmenize dikkat etmeli ve egzersizinizi düzenli olarak yapmalısınız. Bunlara destek olarak bitki çaylarından da faydalanabilirsiniz.

Basen fazlalıkları için sizlere Bitki Bilim ve Güzellik Uzmanı Suna Dumankaya'nın karışık bitki çayı tarifini önerebiliriz.

Malzemeler ve hazırlanışı:

Eşit miktarda kuşburnu, rezene, sinameki, papatya, biberiye ve funda yaprağını karıştırıp çay gibi demleyin. Bu çaydan her sabah bir bardak için. Bu etkili karışım hem basen bölgenizin incelmesini sağlayacak hem de bu bölgedeki selülitlerinizi azaltacaktır.


Saat: 13:14

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.