|
Hamur İşleri kategorisinde açılmış olan Paçanga Böreği konusu , ...
| LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
25.08.2013, 14:48 | #1 (permalink) |
Soluma yaslanırsan,
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Solunda yaşlanırım. | Paçanga Böreği Paçanga Böreği Malzemeler 1 paket klasik pastırma 1,5 su bardağı rende kaşar 2 yemek kaşığı labne peynir 1 kase doğranmış yeşil biber 3 adet yufka 50 gr.margarin 2 çay bardağı su 1 yumurta sarısı 2 yemek kaşığı zeytinyağı susam ve çörek otu Tarif Yufkaları 8 eşit üçgen parçaya bölüyoruz. Margarini eritiyoruz üzerine suyu ilave ediyoruz ve biraz kaynatıyoruz. Labne peyniri ve rende kaşarı karıştırıyoruz. Üçgen yufkanın üzerine yağlı suyu bir fırça yardımıyla sürüyoruz. Bir dilim pastırma,bir tatlı kaşığı peynir ve bir tatlı kaşığı doğranmış yeşil biberi yufkanın geniş tarafına koyup sigara böreği gibi sarıyoruz. Yağlanmış veya fırın kağıdı serilmiş tepsiye dizdiğimiz böreklerin üzerine iki yemek kaşığı zeytinyağı ile çırpılmış yumurta sarısını sürüyoruz. Susam ve çörek otunu da serpiyoruz. 180 derece fırında üzerleri kızarana dek pişiriyoruz. Konu Urahara tarafından (25.08.2013 Saat 18:03 ) değiştirilmiştir. |
Yukarı'daki Konuyu Aşağıdaki Sosyal Ağlarda Paylaşabilirsiniz. |
| |
Forum hakkında | Kullanılan sistem hakkında |
| SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc. |