|
Hamur İşleri kategorisinde açılmış olan Alman Kurabiyesi konusu , ...
| LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
25.08.2013, 14:51 | #1 (permalink) |
Soluma yaslanırsan,
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Solunda yaşlanırım. | Alman Kurabiyesi Alman Kurabiyesi Malzemeler 375 gr.Tereyağı 5 Bardak Un 1 Tatlı Kaşığı Maya 1 Yemek Kaşığı Krem Şanti 2 Yumurtanın Sarısı 100 gr.İri Taneli Toz Şeker Tarif Yağı, unu ve parçalara ayırdığınız mayayı bir el mikseri ile iyice karıştırın. Daha sonra elinizin de yardımı ile yumuşak bir hamur oluşturun. Sıcak bir ortamda üstü kapalı bir biçimde 20 dk.bekletin. Hamuru unlanmış bir zeminde yarım santim kalınlığında açın.6,5 cm çapında ortası 2,5 cm kesilmiş kurabiyeler oluşturun. Halkaları tabanında yağlı kağıt bulunan bir tepsiye yerleştirin,yumurta sarısı ile sıvayın ve şekerleri üzerine serpiştirin. 175 derece ısıda 12-15 dk.pişirin. Ve soğumaya bırakın. Konu Urahara tarafından (25.08.2013 Saat 18:01 ) değiştirilmiştir. |
Yukarı'daki Konuyu Aşağıdaki Sosyal Ağlarda Paylaşabilirsiniz. |
| |
Forum hakkında | Kullanılan sistem hakkında |
| SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc. |