|
Hamur İşleri kategorisinde açılmış olan Çekirdekli Kolay Ekmek konusu , ...
| LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
24.11.2013, 18:39 | #1 (permalink) |
| Çekirdekli Kolay Ekmek Çekirdekli Kolay Ekmek Malzemeler: * 1 su bardağı tam buğday unu * 1 çorba kaşığı haşhaş tohumu * 1 çorba kaşığı susam * 1,5 su bardağı süt * 1 su bardağı çavdar unu * 1 su bardağı yulaf unu * 1/4 su bardağı kabuksuz ay çekirdeği * 2 adet yumurta * 2 çorba kaşığı zeytinyağı * 1 çay kaşığı karbonat * 1 çay kaşığı tuz Hazırlanması: * Fırınınızı 175 C’de ısıtın. * Bütün kuru malzemeyi bir kapta karıştırın. * Yumurtayı çırpın. İçine yağ ve sütü ilave edip karıştırın. * Yumurtalı karışımı kuru malzemeye ekleyip iyice karıştırdıktan sonra yağlanıp unlanmış tepsiye koyun (dikdörtgen borcama da olabilir) ve 50 dakika kadar pişirin. * Hafif ılıdıktan sonra dilimleyip servis yapın.
__________________ |
Yukarı'daki Konuyu Aşağıdaki Sosyal Ağlarda Paylaşabilirsiniz. |
| |
Forum hakkında | Kullanılan sistem hakkında |
| SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc. |