Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   İkizler (https://www.forumaski.com/ikizler/)
-   -   İkizler Burcu Aşk (https://www.forumaski.com/ikizler/102283-ikizler-burcu-ask.html)

Sezqin-X- 08.04.2014 12:51

İkizler Burcu Aşk
 
İkizler Burcu Aşk

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

İkizler Burcu (22 Mayıs-21 Haziran)

Yönetici Gezegeni: Merkür
Türü: Erkek pozitif
Grubu: Hava değişken

Aşık olduğunun bu çelişki ruhu biraz daha tanımanın zamanı geldi... İkizler burcu insanları Zodyak'ın en yaratıcı tipleridir. Zeki hareketli ve çok yönlü olmaları yani aynı anda birçok konuyla ilgilenebilmeleri onların olumlu özelliklerindendir. İkizler insanı çok merak eder çok araştırır hızlı öğrenir...
Aslında tam olarak neyi istediğini başlangıçta bilmez ancak bir konu ilgisini çekmeye devam ediyorsa üzerinde derinleşir. Cesur ve hızlı düşünen biri olmasına rağmen riske girmekten pek hoşlanmaz. Onun engelleri aşmak için yararlandığı yol konuşma dil becerilerinden yararlanmaktır.

Kimi zaman öyle ikna edici olabilir ki karşısındakiler onun istediği yolda ilerlemeye başladıklarını fark ettiklerinde artık çok geç olmuştur. Ayrıca doğal bir cazibesi vardır ve bu şekilde de karşısındakileri etkiler. İkizler insanı çok konuşkandır ancak gerilimli dönemlerde susmayı tercih eder. Öfkeli ya da mutsuzsa ağzından kelimeler zor çıkar. Politik bir insan olduğu için insandaki sorunları ustalıkla çözer. İyi giyinir esprilidir ve cazibesinin farkındadır.


Saat: 01:29

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.