Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   İkizler (https://www.forumaski.com/ikizler/)
-   -   İkizler ve Oğlak (https://www.forumaski.com/ikizler/102290-ikizler-ve-oglak.html)

Sezqin-X- 08.04.2014 12:58

İkizler ve Oğlak
 
İkizler ve Oğlak

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Oğlak çok çaliskandir belki de onun güçlü hirsi sizi kendine çekmistir. Oglak sevgiliniz henüz yükselmektedir ya da çoktan en tepeye çikmis olabilir. Bu sizi yaniltmasin o her zaman en önde olmak ister. Siz de hirsli oldugunuz için onun isteki hirsi size yabanci gelmeyecektir. Siz sosyal hayatiniza daha fazla önem verirsiniz. Oglak ise is hayatinda yükselmesine yardimci olacagi için sosyal olmak ister.

Oglak insani snobtur burnu havadadir Ikizler her seviyeden insanla iliski kurar ve her zaman demokratiktir. Oglak ise sadece seçkin insanlarla bir araya gelmek ister. Oglak burcuna bu konuda hak vermeseniz de değişken nitelik tasidiginiz için esneksinizdir ve bu durumu fazla büyütmezsiniz.

Çaliskan iskolik Oglak kazandigi parayi evine yatirir ve biriktirir. Siz ise hayati anlik yasarsiniz banka hesabi hisse senedi gibi islerle ilgilenmezsiniz. Oglak bu konularda beceriklidir onu dinlerseniz sizde para sahibi olabilirsiniz.

Oglak tutucu ve gelenekçidir siz ise gelecege dönük yasarsiniz. Birbirinizin bakis açilarini anlayabilirseniz bu farkliligin ikinize de faydasi dokunabilir. Siyasi konularda da görüsleriniz farkli oldugu için sik sik tartissaniz da barismalariniz zevkli olacaktir.


Oglak yatakta duyarli sevecen ve sicaktir. Sizden daha derindir. Isten basini kaldirabildigi zaman tutkulu bir asik olur ve bütün gününü sizinle yatakta geçirebilir. Günlük sorumluluklarindan kurtuldugu zaman kendini tamamen size verebilir.

Oglak size finansal açidan güvenli gidilecek ve gezilecek yerler açisindan zengin bir hayat verir. Onun çok çalismasindan sikayetçi olmayin ve oldugu gibi kabul edin. Bu sayede sevdiginiz eglenceli hayata kavustugunuzu unutmayin. Onunla birlikte bir sürü basarili insan taniyacaksiniz. Oglak aileye düskün oldugu halde fazla çalismaktan çocuklarina yeterli zamani ayiramayabilir. Is her zaman agir basacaktir.

Sevgili Ikizler eger Oglak burcunun olumsuz yönleri ile basa çikabiliyorsaniz onunla evlenin sizi hayal kirikligina ugratmayacaktir.


Saat: 08:03

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.