Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   İkizler (https://www.forumaski.com/ikizler/)
-   -   26 Ekim 2014 Pazar Burç Yorumu; İkizler Burcu (https://www.forumaski.com/ikizler/136046-26-ekim-2014-pazar-burc-yorumu-ikizler-burcu.html)

Şafak 25.10.2014 23:15

26 Ekim 2014 Pazar Burç Yorumu; İkizler Burcu
 
26 Ekim 2014 Pazar Burç Yorumu; İkizler Burcu

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Bugün burcunuz şöyle diyor:

Sevgili İkizler saat 19:14 itibariyle Yay-Balık burçları arasında oluşacak ilkdördün etkisi altında yeni haftamız başlıyor. İlişkinizle alakalı konularda partnerinizle olan iletişim problemleri, düşünce farklılıkları, bir türlü ortak bir nokta bulamamanız sizi ilkdördün etkisiyle daha fazla etkiler. Hiç kimsenin sizi anlamadığını düşünürsünüz. Garip bir yalnızlık ve bir an önce yaşamınıza şekil ve düzen kurmak ihtiyacı yoğunlaşır. Bu ihtiyaç ise, sizi olur olmaz kararlara ve ani durumlara sevkedebilir. Gözünüz hiçbir şeyi görmüyor gibidir. Fikirlerinizi oldukça sesli, hatta fazla abartılı, bugüne dek içinde biriktirdiklerinizi hiddetli bir şekilde ifade etmeye çalışabilirsiniz.

Alternatif Yorum:

Önemli bir iş anlaşması yapmak istiyorsanız, işte size güzel bir fırsat doğuyor. . Kendinizi denetleme gereği duyacak ve ciddi aşamalar içinde olacaksınız. Bulunduğunuz konumu farklı platformlara taşımayı amaçlarken, eski alışkanlıklarınızdan kurtulmak isteyeceksiniz. Yaşama yeni bir tablo ile çıkmak isteyecek ve deneyimlerinizi genişleteceksiniz.


Saat: 21:37

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.