Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   İkizler (https://www.forumaski.com/ikizler/)
-   -   2015 İkizler İş Burcu İş Hayatı (https://www.forumaski.com/ikizler/140988-2015-ikizler-burcu-hayati.html)

Jade 03.12.2014 12:42

2015 İkizler İş Burcu İş Hayatı
 
2015 İkizler İş Burcu İş Hayatı


:ikizler:

Yılın ilk yarısı İş konularıyla ilgili bir görüşme için bir yere gitmeniz mümkün. Üzerinizde otorite sahibi olan kimselerle karşılıklı gerilimleriniz olabilir. Ancak iş yaşamınızda rahatsız edici bir tatminsizlik yok. Ama yine de pek huzurlu görünmüyorsunuz. 2014 un son aylarında iş değişikliği yapmamış olan ikizler 2015 in başından itibaren yeni iş arayışlarına girebilir. Yılın ikinci yarısından itibaren iş yaşamında beklentileriniz gerçekleşecek.
Şubat ayı parasal konularda meydana gelen aksamalar sizi zorlayabilir. Bu dönemde biraz sabır. Bu ay borçlanmalar açısından çok uygun değil.
Özellikle nisan ayından sonra maddi açıdan rahatladığınız bir döneme gireceksiniz. Kariyerle ilgili konularda çok şanslı bir döneme giriş yapıyorsunuz. Genel olarak etrafınızda iş fırsatlarının çok olduğu bir döneme olacak. Uzun zamandır beklediğiniz gelişmelere nisan ayından sonra kavuşacaksınız iş yaşamında kazançlı bir döneme ve yoğun bir iş temposuna giriyorsunuz. İş gelirlerinizde meydana gelen artışları iyi değerlendirmelisiniz.


Saat: 22:55

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.