Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   İkizler (https://www.forumaski.com/ikizler/)
-   -   17 Şubat 2015 Salı İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu (https://www.forumaski.com/ikizler/147176-17-subat-2015-sali-ikizler-burcu-gunluk-burc-yorumu.html)

DeRDeST 17.02.2015 12:57

17 Şubat 2015 Salı İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu
 
17 Şubat 2015 Salı İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Sevgili İkizler Salı gününe, Kova burcunda ilerlemekte olan Ay etkisi altında adım atacağız ve saat 07:00 de, Ay-Merkür kavuşumu gerçekleşecek. Size uymayan bir durum, görüş veya kişiyle karşılaştığınızda fikrinizi hiç çekinmeden ortaya koyabilirsiniz. Yani körü körüne kimseye bağlı olmak durumunda değilsiniz. Gün içinde kafanızın içinde değişimde bulunmak ve yaşamınıza yeni bir yön çizme arzunuz yoğun olabilir. Kovalamak istediğiniz bazı fırsatlar varsa ve bunlar hayatınıza renk ve güzellik katacaksa peşini bırakmamanız yerinde olur. Hani derler ya, kader bir şans sorunu değil, seçim sorunudur diye. O zaman size düşen bu etkili enerjiyi yerinde ve zamanında kullanarak doğru seçimlerde bulunmaktır. Ay-Kova burcu seyir günlerinde, kendi ideallerinize uygun şekilde hareket edebilirsiniz. Tabii ki günümüz dünyasında herkes yaptığı işten memnun diyemeyiz. Hatta bize hiç de uygun olmayan görevlerle karşı karşıyayız.

Ancak bu bizi yıldırmamalı, böyle olumlu enerjilerin var olduğu zamanları iyi değerlendirmek için fırsatların önümüze gelmesini beklemek yerine fırsatları bizzat kendimiz yaratmaya çalışmalıyız. İşte bugünkü enerjiniz her ne kadar mucizevi gelişmelere işaret etmese de, yaratıcı yeteneklerinizi ifade edebileceğiniz alanlarda cesaretle yol almanızı sağlayıcı, size rehber olabilecek bilgileri keşfetmenizi destekleyicidir.

Saat 09:17 Ay-Satürn görünümü, insanları tanımak, yolculuklar yapmak, farklı güzellikler keşfetmek arzumuzun yoğun olduğunu gösteriyor. Bir ilişkide denetlenmeye, zorlanmaya gelemiyoruz. Önce kafama hitap etmeli, dünya görüşünü bilmeliyim diye düşünürsünüz.

Başkalarıyla uyumlu ve yapıcı ilişkiler kurabileceğiniz bir gün geçirmeniz dileğimle

Kaynak: Mynet


Saat: 16:01

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.