Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   İkizler (https://www.forumaski.com/ikizler/)
-   -   İkizler Burcunda Bugün - 18 Şubat 2015 Çarşamba (https://www.forumaski.com/ikizler/147293-ikizler-burcunda-bugun-18-subat-2015-carsamba.html)

DeRDeST 18.02.2015 18:01

İkizler Burcunda Bugün - 18 Şubat 2015 Çarşamba
 
İkizler Burcunda Bugün - 18 Şubat 2015 Çarşamba

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Sevgili İkizler saat 00:29 itibariyle Ay-Uranüs arasındaki olumlu görünümü ile güne uyanıyoruz. Bu enerji, her insanla gayet rahatlıkla iletişimde ve bağlantılarda bulunmanızı sağlayıcıdır. Yenilikçi fikirlerinizle adınızdan söz ettirebilirsiniz.

Saat 03:59 Ay-Jüpiter karşıtlığı fikirlerimizi başkalarıyla paylaşmak arzumuzun yüksek olduğunu gösteriyor. Ancak bunların mutlaka kabul görmesini, değerli bulunmasını isteyeceğiz.

Günün tümünde Kova burcunda ilerleyecek Ay, her türlü baskıya karşı çıkmak, kendi yolunuzu çizmek, ideallerinize sahip çıkmak, dünyadan, ülkenizden bahsetmek, hayatın eğlenceli oyunlu yanlarından konuşmak sizi keyiflendirir. Sosyal ilişkilerinizin çoğunluğunda dostlarınız baş sırayı alabilir. Her kesimden insanla sözel olarak anlaşmanız mümkündür. Din, dil, kültür, ülke farkı gözetmeksiniz herkesi kucaklayabilirsiniz. Yeter ki karşınızdaki kişi iyi niyetli olsun, dürüst davransın ve arkadan vurmasın. Bütün bunlar keyifli bir gün geçirmeniz için yeterlidir.

Gün boyu içinizden geçirdiğiniz, yürekten istediğiniz her şey sizinle olsun. Gönülden sevgilerimle,

Kaynak: Mynet


Saat: 01:44

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.