Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   İkizler (https://www.forumaski.com/ikizler/)
-   -   4 Mart 2015 Çarşamba İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu (https://www.forumaski.com/ikizler/148553-4-mart-2015-carsamba-ikizler-burcu-gunluk-burc-yorumu.html)

Jineps 04.03.2015 00:19

4 Mart 2015 Çarşamba İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu
 
4 Mart 2015 Çarşamba İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

:ikizler:

Güne istekli başlayacak ve fikirlerinizi etkileyici bir biçimde ortaya koyacaksınız. Yeni projeler yapabilir ve girişimde bulunmak için harekete geçebilirsiniz. Grup çalışmaları ve yapacağınız organizasyonlarda başarılı olacaksınız. Gelişmeler beklediğinizden daha yavaş olabilir fakat istediğiniz yönde gelişiyor. Daha önce iş yaptığınız kişiler ile tekrar karşılaşabilirsiniz ve bazı teklifler alabilirsiniz. Parasal konulara yönelik karşınıza çıkan fırsatları iyi değerlendirmek için gayret göstereceksiniz ve şimdi daha kararlı davranacaksınız. Ayrıca siz de daha önce düşündüğünüz fakat harekete geçmediğiniz konular ile ilgili girişimlerde bulunabilirsiniz.
İkizler Burcu Genel Durum
Günlük işlerinizden kalan vakitlerde ikili ilişkileriniz üzerine yoğunlaşmayı tercih edebileceğiniz bir gündesiniz. Akrabalarınızla kurduğunuz iletişimi derinleştirmeyi isteyebilirsiniz. Sosyal çevrenizin size bir sürprizi de olabilir.
İkizler Burcu Kariyer Durumu
İş ilişkilerinizle ilgili bazı beklenmedik gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Bunlar, hiç hesapta olmayan sorumluluklar doğurabilecekse de şikayet etmek yerine bunları yerine getirin. Kazançlı çıkacaksınız.


Saat: 03:13

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.