Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   İkizler (https://www.forumaski.com/ikizler/)
-   -   İkizler Burcunda Bugün - 8 Mayıs 2015 Cuma (https://www.forumaski.com/ikizler/152617-ikizler-burcunda-bugun-8-mayis-2015-cuma.html)

DeRDeST 08.05.2015 08:33

İkizler Burcunda Bugün - 8 Mayıs 2015 Cuma
 
İkizler Burcunda Bugün - 8 Mayıs 2015 Cuma

:ikizler:

Sevgili İkizler 8 Mayıs saat 01:52-5 Haziran saat 15:33 tarihleri arasında Yengeç burcunda ilerleyecek Venüs, maddi-manevi anlamdaki hassasiyetin yükselişidir. Güvence, geleceğinizi garanti altına alma, daha doğru yatırımlarda bulunarak güçlenme veya elinizdeki çarçur etmeden bir kenarda tutma bu dönemin etkileri arasında yer almaktadır. Sevdiklerinizi koruma içgüdünüz, ister istemez adımlarınızı doğru yönde atmanızı sağlayabilir. Harcamalarınıza dikkat edersiniz ve kredi kartı kullanımında ölçülü davranırsınız.

Genel bu süreçte sıkı pazarlıklar yapılır, ekonomik olana yöneliriz. Aşk evinizin yöneticisi olması nedeniyle bu dönemde, güvenilir, anlayışlı, sahiplenen, koruyan, tutumlu bir sevgili başınızın tacıdır. Mali açıdan size yardımcı olması, sizin değerlerinizi kazancınız en az sizin kadar önemsemesi, ilişki seçiminde veya devam eden beraberliğinizde gayet önemlidir.

Saat 05:43 Merkür-Kuzey düğüm görünümü, iletişim anlamında sizi bir hayli güçlendiricidir. Düşünceleriniz, bakış açınız ve karşı cinsle olan her türlü paylaşımınızda etkili olan kişisiniz. Her sözünüzle dikkatleri üzerinizde toplayabilirsiniz. Bugün buluşmanızda geleceğe dönük konular üzerinde konuşabilir, anlaşabilirsiniz.

KAYNAK: iremSU - Mynet Astroloji Danışmanı


Saat: 07:02

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.