Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   İkizler (https://www.forumaski.com/ikizler/)
-   -   İkizler Burcunda Bugün - 19 Mayıs 2015 Salı (https://www.forumaski.com/ikizler/153839-ikizler-burcunda-bugun-19-mayis-2015-sali.html)

DeRDeST 19.05.2015 02:40

İkizler Burcunda Bugün - 19 Mayıs 2015 Salı
 
İkizler Burcunda Bugün - 19 Mayıs 2015 Salı

:ikizler:

Sevgili İkizler, yöneticiniz Merkür, 19 Mayıs saat 04:49-12 Haziran saat 01:33 tarihleri arasında gerileyecek. Bu süre içinde, her şeyden çabuk sıkılabilir, dış dünya ile olan her türlü iletişimde sabırsızlık gösterebiliriz. Gerçekçi olmak ve yüzeysel düşünmek yerine, mantığımızı öne almalıyız. İçe yönelen zihnimiz, bir takım konuları abartabilir, tepkili düşünebiliriz. Her şeyin en doğrusunu kendimizin bildiğini sanarak, başkalarını dinlemekten hoşlanmayız. Hani derler ya kendin söyle kendin işit diye. Aynen öyle. Dinlemeyi bilmeyince de, doğru bilgiye ulaşamayız. Ben bu süreçte ilişki, ailevi, yuvanızla ilgili konular, kişisel anlamdaki kararlarınızı bir daha gözden geçirmenizi tavsiye ediyorum.

Ani kararlar, uygulamalar sakıncalı olabilir. Benim size tavsiyem, bilgiyi, kendinizi geliştirmeyi, öğrenmeyi, daha iyisine ulaşmak için, uzun vadeli düşünmeyi doğru buluyorum. Attığımız adım, kısa vadeli bir çözüm ise, ne işimize yarayacak. Özellikle işinden memnun olmayanlar veya iş arayanlar için bunları söylüyorum. Yaptığımız işlerin çok iyi takip edilmesinde yarar var. Tamam dediğimiz işlerde yanlışlar veya eksikler olabilir. Görüştüğümüz kişiler tutarlı konuşmayabilir. Yoğunluk arttığı için, mesaiye kalmak veya işle ilgili problemlerle uğraşmak zorunda kalınabilir. Öyle her aklımıza geldiği gibi hesapsız işlere kalkışmamak lazım. Enine boyuna bir araştırmalı, yarar ve zarar hesabımızı iyi yapmalıyız.

KAYNAK: iremSU
Mynet Astroloji Danışmanı


Saat: 04:13

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.