Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   İkizler (https://www.forumaski.com/ikizler/)
-   -   İkizler Burcu ve Beden - Zihin - Ruh (https://www.forumaski.com/ikizler/153870-ikizler-burcu-ve-beden-zihin-ruh.html)

DeRDeST 19.05.2015 18:40

İkizler Burcu ve Beden - Zihin - Ruh
 
İkizler Burcu ve Beden - Zihin - Ruh

:ikizler:

Fazla uykusuz ve aç kalmamaya özen gösterin. İkizler elleri ve parmakları yönetir ve çok beceriklisinizdir. Çok hızlı klavye kullanabilir, piyano ya da gitar çalabilir, dikiş nakış, marangozluk gibi el işleriyle uğraşabilirsiniz. Birçok ikizlerin boyunları değil elleri ağrır. O yüzden ellerinizin losyonlarla ve hoş kokulu yağlarla ovulmasına bayılırsınız. Elleriniz hep çok çalışır, o yüzden ya kesiklerle doludur ya da bir boksör eli gibi büyüktür.

İkizler'in ciğerleri yönetmesi uygundur, çünkü siz bir hava burcusunuz ve uçuşu sembolize ediyorsunuz. Sizi yüzeyde tutan şey ciğerlerinizdeki havadır. Böylece yer çekimine meydan okur ve gök yüzüne yükselirsiniz. Mitolojide ve birçok masalda nefes ruhu temsil eder. Uçmak istersiniz, bir kuş kadar özgür olmak istersiniz ve olabildiğince yer keşfetmek istersiniz. Ne varki bazen soluğunuz kesilir ve bir lokmada ısırılıp yutulduğunuzu hissedersiniz. Bu tip gerilimlere eğiliminiz vardır ve sizi çok sık hıçkırık tutar çünkü fazla hava yutarsınız. Yavaşlamak iyi olacaktır ama genellikle yapmak istediğiniz şey bu değildir.


Saat: 17:53

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.